رییس بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد روز دوشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: کاهش موارد "سزارین نخستزا" در بین شاخصهای زایمان مادران باردار اهمیت زیادی دارد زیرا یکی از شاخصهای ترویج زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین به شمار میرود.
دکتر حسین حسینپور افزود: میزان سزارین نخستزا ظرف هفت سال اخیر همگام با اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد از ۴۲ به ۲۰ درصد از کل موارد زایمان در این مرکز درمانی کاهش یافته است.
وی ادامه داد: این بدان معنی است که ۲۰ درصد موارد سزارین "نخستزا" بودهاند. ثبت کاهش این نوع سزارین موفقیت بزرگی برای بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد در میان کل بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار میرود.
رییس بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد گفت: ۶۵ درصد از کل زایمانهای کنونی در این بیمارستان به روش طبیعی و بقیه با روش سزارین انجام میشوند. ظرف سالهای اخیر میزان سزارین کاهش قابل توجه و در عوض میزان زایمانهای طبیعی افزایش یافته است.
وی افزود: امسال تاکنون هزار و ۲۰۰ مورد زایمان در بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد انجام شده است.
دکتر حسینپور گفت: همچنین به دنبال اقدامات انجام شده برای ارتقای سطح خدمات و نیز تکریم بیماران و خانوادهها آنان، بر اساس نظرسنجی صورت گرفته رضایتمندی بیماران بستری و سرپایی بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد به ترتیب ۹۰ و ۸۰ درصد است.
بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد با نیم قرن سابقه فعالیت، در پنج طبقه با مجموع زیربنای ۲۲ هزار مترمربع و ۱۴ بخش عملیاتی مختلف به بیماران زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی در کلانشهر مشهد و دیگر نقاط خراسان رضوی خدمت میکند.
سازمان تامین اجتماعی در خراسان رضوی ۸۶۰ هزار نفر "بیمهشده اصلی" را زیر پوشش خدمات خود دارد. در مجموع ۴۵ درصد جمعیت خراسان رضوی شامل دو میلیون و ۷۵۰ هزار نفر بیمهشده اصلی و تبعی این سازمان هستند.
جمعیت بیمهشدگان تامین اجتماعی در خراسان رضوی شش درصد از کل جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی را در کشور تشکیل میدهند.
۲۶ شعبه تامین اجتماعی در سطح این استان به بیمهشدگان خدمات می دهند. خدمات درمانی به بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی در خراسان رضوی در قالب فعالیت ۱۹ بیمارستان و مرکز درمانی، هفت پلیکلینیک و ۹ درمانگاه ارائه میشود.
همچنین چهار هزار موسسه شامل پزشک و داروخانه در خراسان رضوی طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی هستند.
نظر شما