سعید طاهری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه پرداخت این تسهیلات بدون ضامن و همچنین بدون نیاز به مراجعه متقاضیان به شعب امکان دارد، اظهارداشت: افرادی که به واسطه شیوع بیماری کرونا کسب و کارهای آنها دچار آسیب شده، باید به سامانه کارا مراجعه کرده و اقدام به ثبت نام کنند.
وی ادامهداد: متقاضیان در صورت دریافت کد مربوطه میتوانند اطلاعات هویتی خود را در این سامانه ثبت کنند تا فرآیندهای بعدی نیز طی و پس از تایید مستندات، تسهیلات به حساب آنها واریز شود.
سرپرست شعب بانک ملی در خوزستان همچنین تصریحکرد: این بانک به منظور تسهیل در انجام امورات مربوط به پرداخت تسهیلات کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، نرم افزار ایوا را معرفی کرده است.
طاهری اضافهکرد: متقاضیانی که مراحل ثبت نام را در سامانه کارا طی کردهاند، سپس می توانند از طریق این نرم افزار نسبت به دریافت امضای دیجیتال اقدا کنند؛ بهطوری که در نرم افزار ایوا حتی امکان خرید دیجیتال سفته نیز فراهم شده است.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان با تاکید بر اینکه با استفاده از این نرم افزار دیگر به مراجعه حضوری در بانکها توسط متقاضیان نیازی نیست، یادآورشد: در حال حاضر تسهیلات مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع بیماری کرونا شامل واحدهای تک نفره با مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال و همچنین تسهیلات ۶۰ میلیون ریالی ویژه افرادی مانند رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی است.
تیرماه امسال ۱۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا به خوزستان اختصاص یافت که تاکنون بخش محدودی از این میزان به بنگاهها و واحدهای صنفی خوزستان پرداخت شده که نسبت به دیگر استانهای کشور از عملکرد پایینی برخوردار است.
تا هفته گذشته برای ۲ هزار میلیارد ریال از این تسهیلات ویژه ۱۴ رسته کاری تصمیم گیری شده و در بانکهای عامل تشکیل پرونده انجام گرفته است.
در خوزستان بانکهای ملی، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه، پارسیان، پاسارگاد، انصار، اقتصاد نوین، سینا، آینده، شهر، حکمت، موسسه کوثر، موسسه ملل، کارآفرین، سامان و گردشگری به عنوان بانکهای عامل در پرداخت این تسهیلات تعیین شدهاند.
نظر شما