مهناز فتاحی روز دوشنبه به ایرنا افزود: کرمانشاه، سرزمین مطهری است که هنوز بوی جبهه و شهادت را با خود دارد. هنوز در کوچههای این شهر میتوان بوی گوگرد را حس کرد. هنوز در حافظه این شهر؛ نام جوانان مومن شهیدی که نامشان روی پلاک کوچه و میدان و خیابان مینشست باقی مانده است.
وی افزود: به قطعه شهدا که بروی، دستان لرزان مادری را میبینی که گلاب بر مزار ۲ فرزندش میپاشد، دستانی که روزی سربند آنها را میبست و به امید بازگشتشان؛ آب پشت سرشان میریخت.
مدیرکل کانون استان کرمانشاه با اشاره به اتفاق هشت سال دفاع مقدس در شهرها و روستاهای مختلف استان کرمانشاه گفت: کوچههای کودکی همه ما سرشار از خاطره نامههایی است که برای رزمندگان در جبهههای جنگ مینوشتیم و به آنها میگفتیم که قدردان رشادت آنها هستیم. کوچههای کودکیمان سرشار از صدای مهیب بمب است و ایستادگی و پایمردی است.
فتاحی افزود: این روزها جای آن قصهها خالی است. قصه غیرت زنان و مردان، قصه پناهگاه، قصه روزهای جنگ، قصه «مرصاد» و ایستادگی، قصه چشمان منتظر به آمدن خبری یا پلاکی، قصه بازگشت اسرا و قصه مدافعان مظلوم حرم.
وی اظهار داشت: با هدف بزرگداشت یاد و نام شهیدان، جانبازان و همه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و همچنین با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با دلاورمردیهای سربازان شجاع سرزمین ایران اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه به همت انجمن قصهگویی این اداره کل اقدام به برگزاری پویش استانی قصهگویی با موضوع دفاع مقدس و با عنوان قصه ایستادگی برای تمامی گروههای سنی کرده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کرمانشاه اعلام کرد: شرکتکنندگان میتوانند وقایع و خاطرات جنگ را بهصورت تصویری قصهگویی کرده و از طریق آدرس ایمیل ksh.kpf@gmail.com و یا از طریق مراکز کانون پرورش فکری در سراسر استان کرمانشاه به انجمن قصهگویی ارسال کنند.
فتاحی با بیان اینکه اسامی برگزیدگان در هفته دفاع مقدس اعلام و به صاحبان آثار برتر نیز هدایایی تعلق میگیرد، افزود: مهلت ارسال آثار تا ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ و حداکثر زمان قصهگویی نیز هشت دقیقه اعلام شده است.