پلیس آمریکا از دوربین‌های منازل برای شناسایی معترضان استفاده می‌کند

تهران- ایرنا- بر اساس گزارش منابع خبری آمریکا، پلیس این کشور با استفاده از داده‌های موجود در دوربین‌های در ورودی منازل، معترضان را شناسایی کرده و علیه آن‌ها اعلام جرم می‌کند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، به نقل از نیوزویک، دوربین‌های زنگ در خانه‌ها، پهپادها و تعدادی دیگر از فناوری‌های نظارتی شرکت آمازون رینگ، توسط آژانس‌های اجرای قانون برای نظارت بر جوامع در سراسر ایالات متحده، از جمله اعتراضات مربوط به «زندگی سیاهان اهمیت دارد» استفاده می‌شود.
 
در مطلب درج شده در این نشریه آمریکایی آمده است: براساس یک پایگاه داده جدید قابل جستجو با نام «اطلس نظارت» Atlas of Surveillance، دوربین‌هایی که برای زنگ در ورودی خانه‌ها نصب می‌شود و توسط شرکت آمازون رینگ نصب می‌گردد، با بیش از یک هزار و ۳۰۰ سازمان اجرای قانون در سراسر ایالات متحده از جمله اداره پلیس لس آنجلس در کالیفرنیا، پلیس کلان شهر سنت لوئیس در میسوری و سایر ایالت‌ها همکاری مشترک دارد. 

این مشارکت‌ها شامل توافق نامه‌ای است که به بخش‌های یاد شده امکان دسترسی ویژه به اطلاعات موجود در دوربین‌ها در منازل را می‌دهد. 

براساس این پایگاه داده، هواپیماهای بدون سرنشین توسط بیش از یک هزار آژانس اجرای قانون استفاده می‌شوند؛ اداره پلیس بوستون دارای سه هواپیمای بدون سرنشین است، در حالی که اداره پلیس نیویورک دارای ۱۴ پهپاد است. 

 «لارنس ولیر» رییس پلیس وستفیلد ماساچوست اذعان کرد: هواپیماهای بدون سرنشین اساسا برای نظارت بر انواع رویدادها از جمله اعتراضات و آتش سوزی جنگل‌ها مورد استفاده قرار گیرند. ولیر افزود: دو هواپیمای بدون سرنشین اداره او برای کمک به پلیس در درک ماهیت وقایع در حال وقوع "ارزشمند" بوده است. 

بنیاد مرزهای الکترونیکی (EFF) ، یک بنیاد غیرانتفاعی حقوق دیجیتال، ماه گذشته این پایگاه داده را با کمک دانشکده روزنامه نگاری رینولدز در دانشگاه نوادا، راه‌اندازی کرد. این بنیاد پایگاه داده راه‌اندازی شده خود را "بزرگترین مخزن اطلاعاتی" دانست که براساس آن مشخص می‌شود سازمان‌های اجرای قانون از چه فناوری‌های نظارتی استفاده می‌کنند. 

این بنیاد در ادامه توضیحات خود فزود: نظارت‌های اینچنینی پلیس همیشه مخفی نیست و می‌توان به ماهیت این فناوری‌ها از طریق اخبار و روزنامه‌های جلسات دولت، مطبوعات شرکت‌ها و رسانه‌های اجتماعی پی برد. اما این تنها نوک قله کوه یخ است و روزنامه نگاران و اعضای جامعه باید به مطالبه شفافیت از سوی نهادهای عدالت کیفری ادامه دهند. 

 «دیو ماس» یکی از محققان ارشد حاضر در بنیاد مرزهای الکترونیک گفت: تحقیقات این بنیاد "وضعیت جاسوسی گسترده ای" را نشان می‌دهد که از تشخیص چهره در جزایر هاوایی گرفته تا سواحل فلوریدا پره بر می‌دارد. 

در ماه ژوئن (خرداد) ، دراعتراض به خشونت پلیس ناشی از قتل جورج فلوید مرد سیاه پوست ۴۶ ساله به دست پلیس مینیاپولیس، این بنیاد از آمازون رینگ خواست تا مشارکت خود را با پلیس به پایان برساند و هشدار داد که پلیس از دوریبین‌های این شرکت برای شناسایی معترضان استفاده می‌کند. این گروه همچنین آمازون را به دلیل بیانیه ابراز همبستگی با جامعه سیاهان و در عین حال همکاری با پلیس برای شناسایی معترضان،  «دورو و ریاکار» توصیف کرد.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha