به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از نیوزویک، بسیاری از اروپاییها این سوال را مطرح میکنند که آیا برای مقامات آمریکا سلامتی مردمش اهمیتی دارد، چرا که آنها در حیرت هستند که چگونه قدرتمندترین کشور جهان تا ایناندازه در برابر کرونا ضعیف عمل کرده است.
ایتالیاییها، آلمانیها و ساکنان سایر کشورهای اروپایی که در فوریه (اوایل اسفند) به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته بودند، تاکید داشتند که از واکنش ایالات متحده نسبت به کووید-۱۹ نومید، ناراحت و حتی وحشت زدهاند. کارشناسان بهداشت عمومی و شهروندان عادی اروپایی بر این باور هستند که آنها "همیشه آمریکا را به عنوان الگویی" برای جهان میدیدند، اما این بیماری همه گیر پرده از زیرساختهای دهشتناک و غیرمنسجم این کشور برداشت.
در ادامه مطلب درج شده در این نشریه آمریکایی آمده است: چندین پزشک اروپایی با همتایان آمریکایی خود موافق هستند که روحیه «فردگرایانه» آمریکاییها نتیجه عکس داده و همین امر کشور را به صدر فهرست جهان با آمار بالای مرگ و میر و ابتلای به کرونا سوق داده است.
آمریکاییها اکنون پس از کشورهایی مانند ایتالیا قرار دارد که اروپا آن را برای شهروندان خود در فهرست کشورهای پرخطر برای سفر قرار داده است.
«ماسیمو فرانکو» یک روزنامه نگار ایتالیایی در خصوص نحوه مقابله واشنگتن در برابر کرونا در مقالهای نوشت: ما آمریکاییها را الگوی خود میدانستیم، اما با گسترش ویروس کرونا مشخص شد زیرساختهای این کشور بسیار شکننده بوده و اساسا هیچ نظام بهداشت عمومی وجود ندارد.
«روبرتو اسپرانزا» یکی از مقامات عالی رتبه بهداشت ایتالیا به صراحت شیوه مقابله «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و سایر دولتمردان واشنگتن را نادرست خواند. وی اضافه کرد: ایتالیا در شرایط کنونی روزانه نزدیک به ۱۵۰ تا ۳۰۰ مورد جدید مبتلا به کرونا را ثبت میکند این در حالی است که در شرایط اوج گسترش این بیماری در ماه مارس (فروردین) این کشور روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ مورد مبتلا ثبت میکرد. حال آنکه آمریکا اکنون بیش از ۵۴ هزار مورد مبتلا به کرونا دارد و این بالاترین آمار از زمان آغاز گسترش بیماری کووید-۱۹ است.
تا روز یکشنبه، بیش از ۵ میلیون مورد مبتلا ثبت کرده و این در شرایطی است که هنوز بحث بر سر استفاده از ماسک در این کشور میان مقامات وجود دارد و همین امر اروپاییها را از رهبری جهان توسط آمریکا نومید کرده است.
ایتالیا یکی از عوامل موفقیت خود در مهار کووید-۱۹ را قرنطینههای سختگیرانه سراسری در کشور و آزمایشات گسترده، ردیابی افردا در معرض ابتلا و روند کند بازگشایی مشاغل میداند.
«دکتر روبرتو کوسنتینی» رییس اورژانس یکی از بیمارستانهای ایتالیا در این خصوص گفت: مشکلی که در آمریکا وجود دارد تفاوت دیگاه فرماندار یک شهر با شهر دیگر است و این یکی از مشکلات اساسی است.
براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز، بیش از ۵ میلیون و ۱۹۹ هزار نفر در آمریکا به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۱۶۵ هزار نفر جان باخته اند.
نظر شما