به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، «فرحناز رافع» اظهار داشت: در این راستا حمایت تسهیلاتی از واحدهای تولیدی جهت ایجاد اشتغال برای ۶ هزار نفر در مجموع به مبلغ ۵۸۱ هزار و ۴۶۸ میلیون ریال از سال ۱۳۹۷ تا پایان سال ۱۳۹۸ انجام شد.
وی راهاندازی کمیسیون تامین و تولید فرش دستباف ذیل ستاد راهبری فرش دستباف برای رفع مشکلات قالیبافان و کارفرمایان را از دیگر اقدامات دانست و تصریح کرد: تفاهم نامه با صندوق روستاییان و عشایر برای پوشش ۵۰ هزار نفر از قالیبافان تحت مزایای این صندوق تا پایان سال ۱۳۹۸ منعقد شد و همچنین تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار و صدور مجوزهای واحد تولیدی فرش دستباف از طریق سامانه بهینیاب و برگزاری نشستهای تخصصی با موضوع تولید و فرش دستباف از دیگر اقدامات بوده است.
رافع گفت: ۵۹۹ دوره آموزشی قالی بافی عمومی، ۶ دوره آموزشی ارتقاء مهارت رنگرزان، ۱۲ دوره آموزشی رفوگران و مرمت کاران، ۲۲ دوره آموزشی ناظران فنی و چله کشها، ۶ دوره آموزشی سرپرستان کارگاههای قالیشویی، ۶ دوره آموزشی مربیان قالی بافی، ۵ سمینار و کارگاه آموزشی مالکیت فکری، سه دوره آموزشی خام فروشان فرش دستباف و ۳۴ دوره آموزشی طراحان و نقاشان برگزار شد.
وی همچنین تصریح کرد: ۲ دوره جشنواره فرش برتر جهت معرفی تولیدکنندگان برتر و الگوسازی تولیدات باکیفیت در هنر صنعت فرش دستباف نیز برگزار شد.
نظر شما