ناصر خوش خبر روز سهشنبه در جلسه انجمن گردشگری پایدار و میراث ماندگار خراسان جنوبی ضمن گرامیداشت هفته تشکلها افزود: در حوزه گردشگری مشارکت، حلقه اتصال بین توفیق و موفقیت یک نظام سیاسی، دولت و حکومت است.
وی اضافه کرد: اگر مردم برنامههای نظام را تقویت کنند به طور حتم شرایط برای ارتقا و افزایش سرمایههای اجتماعی به وجود خواهد آمد.
خوش خبر اظهار داشت: در حوزه پذیرش گردشگری نیاز به اقدام فرهنگی داریم که باید این مسیر را با شفافیت کامل پیش ببریم زیرا معتقد به حفظ چارچوبها هستیم و اگر کسی آنها را مستمسک قرار دهد ظرفیتهای گردشگری استان را زیر سوال برده است.
وی تاکید کرد: با کسانی که ساختارشکنی کنند به صورت جدی برخورد خواهد شد زیرا ظرفیت گردشگری استان در چارچوب ظرفیتهای اسلامی رشد خواهد کرد.
وی ادامه داد: طلاییترین اصول در حکمرانی خوب توجه به مشارکت است و سمنها باید در چارچوب قوانین مشارکت کنند و دولت هم در شفافیت کامل پاسخگو باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: اگر مشارکت مردم را داشته باشیم نظام پاسخگویی ترویج میشود و اگر این مشارکت نباشد یقینا هیچ ظرفیتی را از مردم نخواهم داشت.
وی یادآور شد: ساختارهای متعددی در نظام اجتماعی داریم که اگر در زمان خود درست اجرا شود شفافیت همراه با قانون حاکم خواهد شد و موج سواریها و انتقادهای نادرست در نطفه خفه و جایگزین آن احساس مسوولیت خواهد بود که این مهم با حضور مردم رقم میخورد.
وی گفت: نقش و جایگاه سازمانهای مردم نهاد در تکمیل این فرایند بسیار امیدوارکننده است که امیدواریم با جدیت در خط مقدم مطالبهگری مبتنی بر حق و قانون عمل کنند، اگر این اتفاق بیفتند همه ظرفیتها در مسیر رفاه اجتماعی سوق خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در استان ۴۹۲ تشکل داریم افزود: بخشی فعال نیستند اما برخی هم اقدامات طلایی و وجدآورانهای دارند.
خوش خبر اظهار داشت: اگر همه تشکلها فعالیت خود را به خوبی انجام میدادند از ظرفیتهای متعدد نهفته بیشتر استفاده میشد و میتوانستیم اعتبارات خوبی را از کشور بگیریم.
وی تصریح کرد: یک تشکل غیر دولتی باید بررسی کند که آیا با همه ظرفیت اقدام کرده یا نگاه فقط مقطعی بوده است.
خوش خبر تاکید کرد: تشکل غیر دولتی جناحبردار نیست و باید بدون هرگونه گرایش سیاسی باشد اگر شفاف عمل کنیم حتما در بدنه اجتماعی رویش ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز مردان محور تشکلهای غیر دولتی در استان هستند گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد جمعیت را زنان دارند باید بیشتر وارد عمل شوند زیرا با توجه به نگاهی که به حوزههای تربیتی دارند میتوانند تأثیر بهتری را به این حوزه بگذارند.
وی یادآور شد: ۲۲۱ تشکل که از وزارت کشور مجوز دارند نیازمند یک بازنگری و نظارت در استان است که به صورت فصلی باید گزارشها را داشته باشیم اما هنوز گزارشی را از تشکل غیر دولتی در مدت مسوولیتم در استان ندیدم در حالی که خدمات باید مستند شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی افزود: برنامههای مشترک بین تشکلها مهم است زیرا ما ضعف تولید محتوا داریم و برنامههای قوی میتواند کارساز باشد.
وی با تبریک ۱۷ مرداد روز خبرنگار تصریح کرد: خبرنگار را باید شناخت و خبرنگاری که با فروتنی خود را هزینه میکند تا ظرفیتهای اطلاعرسانی انجام شود را باید قدر دانست زیرا تشکلها نمیتوانند خود را معرفی کنند مگر اینکه یک رسانه قوی را پشتیبان داشته باشند.
وی در ادامه بیان کرد: هرچند در شرایط کنونی دچار چالشهایی در برخی بخشها شدیم ولی همبستگی و انسجام و کمک شما به برنامههای دولت جای تقدیر دارد که امیدواریم شرایط بهتری را در ماههای آینده در کشورمان داشته باشیم.
۴۹۲ سازمان مردم نهاد در خراسان جنوبی فعالیت دارند.
نظر شما