رسولی: ساختمان بنیاد باران استیجاری است

تهران- ایرنا- عضو هیات مدیره بنیاد باران در واکنش به اظهارات رییس بنیاد مستضعفان درباره ملک مؤسسه باران، نوشت: این ساختمان متعلق به بنیاد مستضعفان نیست و استیجاری است

سید حسن رسولی در پاسخ به اظهارات سید پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان مبنی بر اینکه «ملک مؤسسه باران قبل از حضور من در بنیاد مستضعفان تخلیه شده بود و بعد از شیوع کرونا با همکاری وزارت بهداشت و درمان آنجا را تبدیل به محلی برای قرنطینه بیماران کرونایی کردیم و الان هم در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است»، روز سه شنبه در حساب توییتری خود نوشت: از ابتدای تأسیس مؤسسه آزادی، رشد و آبادانی ایران (بنیاد باران) در سال ١٣٨٤، ‌ افتخار همکاری و عضویت در شورای‌عالی و هیأت مدیره آن را داشته و دارم، هنوز هم اسناد مالی بنیاد را امضاء می‌کنم.

عضو هیات مدیره بنیاد باران ادامه داد: ساختمان بنیاد طی ١٥سال اخیر نه متعلق به بنیاد مستضعفان بلکه استیجاری بوده و هست. یک ریال از هیچ دولتی نیز کمک دریافت نکرده ایم. در مقطعی برای تأمین هزینه‌های آب، برق و... از برخی اعضاء مبلغ یک میلیون تومان قرض گرفته‌ایم که تاکنون بازپرداخت نشده است.

رسولی خطاب به رییس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: انتظار دارم وی نسبت به اصلاح گفته خلاف واقع خویش، حسب وظیفه شرعی و اخلاقی اقدام کند.

رییس بنیاد مستضعفان چه گفت؟

همچنین روز یکشنبه  بنیاد باران در اطلاعیه ای نسبت به اظهارات رئیس بنیاد مستضعفان واکنش نشان داد و اعلام کرد: متاسفانه توضیحات آقای فتاح درباره ملک جماران ناقص و شبهه برانگیز است. چرا که در همان سال ها اعلام شد که ملک مذکور از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) در اختیار رییس دولت اصلاحات قرار گرفته و به هیچ عنوان دفتر بنیاد باران نبوده است. حال مشخص نیست چرا مجددا چنین ادعایی از سوی عالی ترین مقام بنیاد مستضعفان در فضای رسانه ای تکرار می شود.

این اطلاعیه خاطرنشان کرد: بنیاد باران از ابتدای تاسیس تاکنون، حتی یک روز هم در ملکی که متعلق به دولت یا بنیاد مستضعفان بوده فعالیت نداشته و برای اثبات این ادعا می‌توان به اسناد ثبتی و مدارکی که موجود است، مراجعه کرد.

بنیاد باران یادآور شد: ملکی که آقای فتاح چند سال پس از تخلیه به «بنیاد باران» نسبت می‌دهد، سابقه مشخصی دارد. این ساختمان از زمان حضرت امام و با اذن ایشان در اختیار کمیته انقلاب اسلامی قرار گرفت و در زمان رهبر انقلاب نیز همین روند ادامه یافت. با اینکه چند سال بعد بخش‌هایی از آن در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت، اما در سال های گذشته در اختیار موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) بود و دفتر «شبه قاره» موسسه محسوب می‌شد.  

این اطلاعیه ادامه داد: رییس دولت اصلاحات بعد از قطع هرگونه کمک و حمایت دولت نهم و دهم مدتی را به دلیل اینکه دبیر کنگره بین المللی امام خمینی(ره) بود به دعوت یادگار امام (ره)  در مجموعه مذکور مستقر و از قسمت‌هایی از فضای آن به عنوان دفتر استفاده می‌کرد و به محض توافق دفتر تنظیم و نشر آثار امام (ره) با بنیاد مستضعفان مبنی بر تحویل ملک، بدون هیچ توقع یا انتظاری و در حالی که محلی برای دفتر او به عنوان رییس جمهوری پیشین در نظر گرفته نشده بود، دفترش را تعطیل و آنجا را ترک کرد.

بنیاد باران افزود: ضمن اینکه همزمان با حضور رییس دولت اصلاحات در آن ملک، واحدهایی از موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) نیز از آن بهره برداری می‌کرد. مشخص نیست اگر قرار است تکلیف املاک تحویل داده نشده از سوی اشخاص و نهادهای ذی نفوذ در قدرت به بنیاد مستضعفان روشن شود، چرا پرویز فتاح نام ملکی را با ادعایی خلاف واقع به زبان آورده که سال ها پیش تخلیه شده است؟  

واکنش‌ها به اظهارت فتاح:

واکنش مولاوردی به اظهارات فتاح درباره بازپس‌گیری یکی از املاک بنیاد

ابتکار: برای تخریب و اتهام‌زنی با کلمات و ارقام بازی نکنید

دفتر رییس دولت ‌دهم: بنیاد مستضعفان درخواستی برای تخلیه نداده است

توضیح روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت درباره اظهارات فتاح

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha