۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴
کد خبرنگار: 2084
کد خبر: 83904301
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرمایه‌گذاران دامغانی در احیای بناهای تاریخی  نقش‌آفرین باشند

سمنان- ایرنا- شهردار دامغان گفت: رشد میراث فرهنگی و گردشگری هر شهر ارتباط مستقیم با سرمایه‌گذاری در احیای بناهای تاریخی شهر دارد که سرمایه‌گذاران باید به این امر توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش ایرنا، مسلم نصرتی عصر سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن جلسات شورای اسلامی دامغان، بیان کرد: باغداران، کشاورزان و تاجران پسته که درآمد و سود کافی از محصول خود دارند، می‌توانند با نگاه متعهدانه به سرمایه‌گذاری در انجام فعالیت‌های فرهنگی شهر اهتمام داشته باشند.

وی ادامه داد: جشنواره پسته دامغان همه ساله در فصل تابستان، برگزار می‌شود که برگزاری این جشنواره، زمینه ساز بستری مناسب برای تعامل هر چه بیشتر و عاملی برای افزایش سطح علمی باغداران منطقه است.

نصرتی اضافه کرد: برگزاری جشنواره در دامغان با وجود پیشینه تاریخی هفت هزار ساله، بدون شک باید سازگار با جایگاه، تاریخ و تمدن این شهر برگزار شود که این امر در گرو حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران است.

وی تصریح کرد: خبرنگاران باید با دید مطالبه گری، نگاه و فرهنگ عامه را برای برگزاری جشنواره‌ها و حفظ میراث فرهنگی تقویت کنند.

نصرتی خاطرنشان کرد: جشنواره پسته می‌تواند در صورت ورود سرمایه‌گذاران و کمک‌های همه جانبه، به صورت سالانه فعالیت خود را دنبال کند که فواید بسیار زیادی را به دنبال دارد.

شهردار دامغان از زحمات خبرنگاران قدردانی کرد و گفت : بدون شک خبرنگاران در کنار مشکلات معیشتی، اقتصادی در بسیاری از زمینه‌ها با قلم توانمند و نگاه دلسوزانه خود بسیاری از مشکلات را رفع کرده اند.

دبیر هفتمین جشنواره ملی پسته دامغان نیز در این نشست، گفت: تامین نقدینگی، توجه ویژه سرمایه‌گذاران به جشنواره پسته و حضور بیشتر پسته کاران از جمله دغدغه‌های دبیرخانه جشنواره است.

رضا زارع زاده اظهار داشت: باتوجه به شیوع کرونا، برگزاری جشنواره امسال به صورت مجازی دنبال می‌شود که امیدواریم مورد استقبال باغداران، پسته کاران، تاجران و عموم مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: بورس پسته نیز یکی از مواردی است که در سال‌های اخیر مورد توجه دبیرخانه جشنواره بوده است که امیدواریم بتوانیم در حاشیه جشنواره امسال بتوانیم اقدامات خوبی در این زمینه انجام دهیم.

زارع زاده اظهار داشت: با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، کتاب مجموعه دستاوردهای مرتبط با پسته ایران در ۵۵۰ صفحه شامل تمامی اطلاعات مربوط به پسته به چاپ رسیده است که این کتاب می‌تواند منبع خوبی برای کسب اطلاعات مرتبط با پسته باشد.

دبیر هفتمین جشنواره ملی پسته دامغان خاطرنشان کرد: باغداران و کشاورزان برای بازدهی بیشتر محصولات خود باید از فعالیت های سنتی و قدیمی دست برداشته و به سمت استفاده از فناوری های روز حرکت نمایند و در کنار آن با فکر به صادرات و فرآوری پسته، افق های روشن داشته باشند.

حدود ٨۰ درصد پسته تولیدی استان سمنان در دامغان قرار دارد و شاه پسند ، اکبری ، کله قوچی، احمد آقایی و عباسعلی، مهمترین ارقام پسته این شهرستان است.

۳۵ درصد اشتغال دامغان در حوزه کشاورزی است که پنج هزار باغدار و کشاورز در این بخش مشغول فعالیت هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha