به گزارش ایرنا، در دو دهه گذشته دسته فوق سنگین ایران همواره یکی از پرافتخارترین دستههای وزنه برداری در ایران و جهان بوده است دستهای که تا کنون سه مدال طلای و یک نقره المپیک و چندین مدال طلای جهانی و آسیای برای ایران به ارمغان آورده است. همچنین در برخی از زمانها رکوردهای این دسته در اختیار بزرگانی مانند «حسین رضازاده» و «بهداد سلیمی» بود.
هر چند که با خداحافظی «بهداد سلیمی» و «سعید علیحسینی» ایران در مسابقات جهانی ۲۰۱۹ تایلند مدالی کسب نکرد اما ظهور چهرههای جدید در این دسته این امید را به وجود آورده است تا در آینده دوباره شاهد قدرتنمایی وزنهبرداران ایرانی در آوردگاه های جهانی و المپیک باشیم. در این دسته «علی داودی» عنوان قهرمانی جوانان جهان را در اختیار دارد و «علیرضا یوسفی» نیز در مسابقات المپیک جوانان ۲۰۱۸ بویرس آیرس مدال طلا را از آن خود کرد. با وجود این دو چهره جوان اما از استان مازندران خبر می رسد مدعی جدیدی برای این وزن گام به عرصه رقابت گذاشته است.
«امیر محمد رحیمی» با وزنههایی که در یک وزن بالاتر از خود زده، توجهات را جلب کرده است و مربیانش اطمینان خاطر میدهند که اگر جریان رشدش به همین منوال ادامه یابد، برای نامآوری در وزنهبرداری ایران چیزی از افتخار آفرینان این دسته کم ندارد. او روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به روند رو به رشد خود در وزنهبرداری گفت: میدانم که در دو دهه گذشته مدالهای زیادی توسط وزنهبرداران ایرانی در دسته فوق سنگین کسب شده است و باید برای رسیدن به افتخارات بزرگان این رشته تلاش کنم. تلاشم این است بتوانم ابتدا خود را در در تیم جوانان به کادر فنی ثابت کنم و در ادامه نگاهم به رقابت بزرگسالان است رقابتی که با حضور علی داودی و یوسفی سخت اما لذت بخش است.
او در زمینه رکوردهای خود افزود: قرار بود که به مسابقات جوانان جهان اعزام شوم اما این مسابقات به خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شد. در تمرینات رکوردهای خوبی را از خود به جا گذاشتم که برای مدالآوری در مسابقات جهانی جوانان کافی بود اما این نهایت تلاش من نیست بلکه به دنبال آن هستم تا با افزایش وزن و تمرینات مکرر در یکضرب از ۲۰۰ کیلوگرم رد کنم.
وی گفت: اکنون ۱۷۵ کیلوگرم یکضرب و ۲۲۵ کیلوگرم دوضرب به راحتی وزنه خواهم زد.
رحیمی فرزند «عباس رحیمی» رییس هیات وزنه برداری مازندران است که موفق شده مدال آسیایی را در این رشته کسب کند. وی با اشاره به نفوذ پدرش و تاثیر بر پیشرفتش گفت: من در یک خانواده ورزشی به دنیا آمدم اما از ۱۰ سالگی زیر نظر مربیان دیگر تمرین کردم و اکنون نیز با نظارت «محمدرضا براری» و «حسین توکلی» تمرینات خود را ادامه می دهم. پدرم شاید مرا به حضور در این رشته تشویق کرده باشد اما هیچگاه از روابط خود برای حضور من در تیم ملی استفاده نکرد. من حتی در مسابقات کشوری برای اینکه شائبهای به وجود نیاید از استان دیگر شرکت خواهم کرد.
او با اشاره به قدرتنمایی «لاشا تالاخادزه» در مسابقات جهانی و المپیک گفت: اگر واقع بینانه نسبت به رکودهای وی در گذشته نگاه شود، وی در رده های سنی جوانان و نوجوانان با این قدرت وزنه نمیزد بلکه تمام هنر وی تمرکز بر روی وزنه در رقابتهای جهانی و المپیک است. رسیدن به وی دور از ذهن نیست اما نیاز به تلاش و پشتکار زیادی دارد.
نظر شما