حسن عبدلیانپور در گفت و گو با ایرنا سرانه وکیل در کشورمان را در مقایسه با استاندارد جهانی بسیار پایین دانست و گفت: در جهان به طور متوسط به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر حدود ۲۰۰ وکیل وجود دارد که تعداد وکلا در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است.
رییس مرکز وکلای قوه قضائیه استان فارس اظهار داشت: همانگونه که شهروندان و جامعه نیازمند پزشک خانواده هستند باید به گونهای فرهنگسازی کنیم و شرایط فراهم شود که وکیل خانواده نیز داشته باشیم.
وی، تعداد وکلای فعال استان فارس را یک هزار و ۷۰۰ نفر برشمرد و گفت: سال گذشته آزمون جذب وکیل در سطح کشور برگزار شد که سهم فارس ۳۰۰ نفر بود پذیرفته شدگان هماینک مراحل شروع فعالیت را طی میکنند.
این حقوقدان تصریح کرد: یکی از دلایل بالا بودن تعداد پروندههای ورودی به دادگاهها عدم استفاده از وکیل است و اگر عموم مردم و صنوف مختلف بتوانند از وکیل استفاده کنند و از وکلا مشاوره حقوقی دریافت کنند از ورودی پروندهها کاسته خواهد شد.
عبدلیانپور، ضمن تاکید بر لزوم فرهنگسازی در این زمینه گفت: ما در کمیسیون فرهنگی و رفاهی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه اقدامات خوبی در زمینه فرهنگسازی این مهم انجام دادهایم و با استفاده از فضای رسانهای و فضای مجازی میکوشیم که بحث استفاده از وکیل در جامعه نهادینه شود.
شیراز- ایرنا- یک حقوقدان استان فارس، پیشنهاد داد که همچون طرح پزشک خانواده، مردم از مزایای مشاوره حقوقی در قالبی همچون وکیل خانواده بهرهمند شوند تا از این طریق، حجم پروندههای تشکیل شده در دستگاه قضایی نیز کاهش یابد.
اخبار مرتبط
-
اجرای طرح وکیل خانواده گامی برای کاهش پروندههای محاکم قضایی است
شهرکرد- ایرنا- رییس کانون وکلای استان چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای طرح وکیل خانواده گامی…
-
قدردانی کانون وکلا از یک قاضی به خاطر حفظ شان وکلا
تهران - ایرنا - کانون وکلای دادگستری فارس برای نخستین بار در تاریخ ایجاد تشکیلات دادگستری در…
نظر شما