۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83906065
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مشارکت مردمی بارزترین جلوه انقلاب اسلامی است

۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳
کد خبر: 83906065
مشارکت مردمی بارزترین جلوه انقلاب اسلامی است

سنندج - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: همراهی و مشارکت مردمی بارزترین ویژگی انقلاب اسلامی است و شکل‌گیری، تداوم و اقتدار نظام بواسطه همین ویژگی با موفقیت صورت گرفت.

به گزارش ایرنا، حسین خوش اقبال روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تشکیل تشکل‌های مردم نهاد اظهار داشت: دفاع از خواست مردم، رفع محرومیت و حمایت از برنامه‌های سازنده دولت به نفع ملت از مهمترین خصایص تشکل‌های مردم‌نهاد است که به عنوان نهادی برآمده از دل مردم، برای آنها، دولت را همراهی می‌کنند.

وی با اشاره به قدردانی دولت از همراهی مردم در همه برهه‌های سخت انقلاب افزود: در سخت‌ترین روزهای اقتصادی و کم سابقه‌ترین تحریم‌ها، صبر و حوصله مردم به دولت کمک کرد تا در برابر ابرقدرت‌ها بایستند و توطئه آنان برای شکست ایران در کمترین زمان ممکن بواسطه همین تحریم‌ها، نقش برآب شود.

خوش‌اقبال به نقش مهم خبرنگاران در عرصه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی هم اشاره کرد و یادآور شد: علاوه بر اطلاع‌رسانی در عرصه‌های مختلف جامعه، نیاز امروز و در شرایط کنونی این است که اهداف انقلاب دنبال و محقق شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان به همراهی ارزنده سازمان‌های مردم ‌نهاد در روزهای شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: در کنار دولت و دستگاه‌های خدماتی، کردستان از جمله استان‌هایی بود که سازمان‌های مردم‌نهاد مشارکت برجسته‌ای در آموزش‌های فرهنگی، مالی و اطلاع‌رسانی بویژه در مناطق محروم داشتند.

وی با اشاره به وضعیت کشورمان در روزهای تحریم اقتصادی و شیوع کرونا، اضافه کرد: شیوع این ویروس در کشورمان در شرایطی بود که بخاطر تحریم‌ها امکان واردات ماسک و دیگر ملزومات بهداشتی را هم نداشتیم ولی با همراهی و همدلی مردم که در این روزها بیشتر به چشم آمد، مشکلی در تهیه این اقلام پیش نیامد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به قرار گرفتن در آستانه محرم حسینی افزود: عزاداری‌های امسال باید با رویکرد متفاوت و بیشتر بر بستر مجازی باشد تا ارزش‌هایی که ملت ایران با تاسی به قیام اباعبدالله الحسین (ع) بدست آورده مورد سوء استفاده دشمنان قرار نگیرد.

خوش‌اقبال یادآور شد: در عزاداری‌ها رعایت فاصله فیزیکی و عمل به دستورات بهداشتی ستاد مقابله با کرونا باید مدنظر باشد تا دشمن نتواند علیه آن جوسازی کند.

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت و آخرین سال فعالیت دولت تدبیر و امید اظهار داشت: با وجود همه کمبودها و محدودیت‌های اعتباری، کردستان در زمره استان‌هایی بود که بیشترین اعتبار را داشت و عملیات توسعه و تکمیل زیرساخت‌های آن دچار وقفه نشد.

خوش‌اقبال از اصحاب رسانه و سمن‌ها خواست تا خدمات دولت و نظام در بخش های مختلف را به اطلاع مردم برسانند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان به چهلمین سالگرد دفاع مقدس هم اشاره و مشارکت مردم را مهمترین راهبرد کشورمان در مقابله با جبهه استکباری اعلام و تاکید کرد: عزت و آبروی کنونی کشورمان در گرو همان پشتوانه‌های محکم مردمی است.

فعالیت ۶۰۳ تشکل مردم نهاد در کردستان

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان هم در این نشست با اشاره به ۲۲ مرداد سالروز تاسیس تشکل‌های مردم نهاد، این روز را فرصتی برای قدردانی از نهادهای مردمی دانست که بدنبال کاهش آسیب و افزایش مشارکت اجتماعی در راستای توانمندسازی جامعه بویژه مناطق حاشیه‌ای در همه عرصه‌ها هستند.

فرانک قدسی به نقش خبرنگاران در نمود و بروز بیشتر فعالیت تشکل‌ها هم اشاره کرد و افزود: مردم باید در جریان این خدمات به صورت خودجوش و رایگان انجام می‌شود، قرار گیرند که این وظیفه و رسالت اصلی اهالی رسانه است.

وی به فعالیت ۶۰۳ تشکل مردم نهاد در استان اشاره کرد و یادآور شد: از این تعداد مجوز ۱۳۷ تشکل توسط استانداری، ۱۱۸ فقره در فرمانداری‌ها، ۱۳۷ فقره بهزیستی، ۸۷ فقره در سازمان تبلیغات، ۴۶ فقره اداره کل ورزش و جوانان، ۷۱ فقره اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۵ فقره فرماندهی انتظامی و ۲ فقره هم دانشگاه علوم پزشکی بوده است.

قدسی اضافه کرد: تعداد این تشکل‌ها در یک سال اخیر افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است که در ۱۴ حوزه از فرهنگی و هنری و قرآنی تا عمرانی و فناوری فعالیت دارند و از سه ویژگی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی بودن برخوردار هستند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با بیان اینکه کار این تشکل‌ها جهادی و داوطلبانه است و از آنجا که از جیب خودشان هزینه می کنند، گفت: اعتماد مردم به این تشکل‌ها به‌ واسطه همین است که خودجوش بوده و به وسیله مردم، با مردم و برای مردم فعالیت می کنند.

وی تاکید کرد: ۹ دفتر تسهیل گری هم در استان فعال است که کردستان به عنوان یکی از ۲۱ استان کم برخوردار و نیمه برخوردار کشور از این ظرفیت بهره‌مند شده و هدف اصلی آن تقویت مطالبه‌گری و مسوولیت‌پذیری در محلات حاشیه‌ای است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha