دکتر سید مهدی طباطبایی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خرما، لواشک و سایر فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی غیرمجاز و غیرقابل مصرف عمده مواد معدوم شده این مدت در زاهدان بود.
وی افزود: پایش و ارزیابی فعالیت کارخانجات، واحدهای تولیدکننده و شرکتهای بازرگانی و توزیع کننده مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، انبارها و سردخانههای نگهداری مواد غذایی و مراکز و فروشگاههای عرضه اقلام آرایشی و بهداشتی فعال در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از وظایف اصلی این نهاد است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: به منظور اطمینان از سلامت و ایمنی فرآوردههای تولیدی و توزیعی این واحدها مطابق دستورالعملهای مربوطه در طول سال و در بازههای زمانی مختلف ضمن انجام بازید و بازرسی مستمر برای انجام آزمونهای کمی و کیفی آزمایشگاهی از محصولات آنها نمونه برداری شده و نتایج حاصله نیز به مدیران این واحدها اعلام میشود.
وی اظهارداشت: همکاران ما در مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذا، آرایشی و بهداشتی از طریق شماره تلفن ۳۳۳۷۲۰۸۳، پیشنهادات، گزارشات و شکایات مردمی در زمینه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی را بصورت روزانه دریافت و در کوتاه ترین زمان ممکن تا حصول نتیجه پیگیری کنند.
نظر شما