حشمت الله صمیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال ۲۵ واحد راکد تولیدی در استان به چرخه تولید باز خواهند گشت که تاکنون از این تعداد مشکلات ۵ مورد در نشست های تسهیل و رفع موانع تولید استان رفع و به چرخه تولید بازگشته اند.
وی افزود: برخی شهرستان های استان فاقد شهرک و نواحی صنعتی هستند که در این باره شرکت شهرک های صنعتی استان موظف شده وضعیت این گونه شهرستان را بررسی و نسبت به ایجاد و را اندازی شهرک صنعتی اقدام کند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: همچنین در برخی شهرستان ها شهرک صنعتی وجود دارد اما دارای مشکلات فراوانی هستند که می طلبد شرکت شهرک های صنعتی استان با سایر دستگاه های متولی این موانع و مشکلات را شناسایی کند.
صمیمی ابراز داشت: این مشکلات در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بررسی و تصمیم گیری های لازم در این خصوص ارائه خواهد شد.
وی تاکید کرد: همدلی و همزایی در بخش توسعه صنعت استان در راستای ایجاد اشتغال پایدار و تحقق شعار امسال بیش از پیش افزایش خواهد یافت.
سال گذشته ۲۰ واحد صنعتی راکد کهگیلویه و بویراحمد با اقدام ها و پیگیری های انجام شده به چرخه تولید بازگشتند.
تیرماه سال ۱۳۹۴ تاکنون افزون بر ۱۷۰ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری راکد کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده است.
در این مدت بیش از ۱۳۰ واحد راکد کهگیلویه و بویراحمد در بخش های مختلف با اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به چرخه تولید بازگشته اند.
کهگیلویه و بویراحمد ۲۱ شهرک صنعتی مصوب و ۱۳ شهرک صنعتی در حال فعالیت دارد.
بیش از ۳۲۰ واحد تولید با اشتغالزایی پنج هزار نفر در شهرک های صنعتی استان وجود دارد.
به گفته دیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد بیشترین میزان زمین واگذار شده امسال در کهگیلویه و بویراحمد به متقاضیان سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی شهرستان های بویراحمد،گچساران و باشت انجام شده است.
تاکنون حدود ۲۰۰ هکتار زمین در قالب ۹۰۰ قرارداد در شهرکهای صنعتی این استان به سرمایه گذاران واگذار شده است.
۵۲۸پروانه بهرهبرداری واحد صنعتی در این استان با حجم سرمایهگذاری ۱۱ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال و با اشتغالزایی برای هشت هزار و ۱۱۶ نفر صادر شده است.
از این تعداد واحد صنعتی ، ۳۵۴ واحد فعال است .
هم اینک ۱۷۴ واحد صنعتی استان غیرفعال بوده که از این تعداد ۶۲ مورد در اولویت احیا هستند.
عمر حوزه صنعت و معدن در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از نیم قرن است و به همین دلیل ظرفیت های فراوانی در این بخش ها برای سرمایه گذاری در استان وجود دارد.
نظر شما