محمد حسنی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرایط بهوجود آمده پس از شیوع بیماری کرونا موجب توقف فعالیت چند ماهه در مرز مهران و تعطیلی شرکتهای حمل و نقل بین المللی بار و مسافر در استان شد که این امر زیان قابل توجهی را به این بخش وارد کرد.
وی با اشاره به حمایتهای سازمان به منظور جبران بخشی از خسارت وارده به دلیل شیوع بیماری کرونا بیان کرد: این سازمان در جهت حمایت از شرکتها و موسسات بار و مسافر در بخش داخلی و بین المللی، رانندگان و مالکان وسایل نقلیه تحت پوشش آنان، تسهیلات بانکی را در نظر گرفت.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام یادآور شد: تسهیلات کرونایی نیز در همین راستا تمهید شده که به افرادی که در سامانه مربوطه ثبت نام کنند با همراهی بانک عامل پرداخت خواهد شد.
حسنی با بیان اینکه تمدید کارت هوشمند رانندگان تا پایان تیرماه ادامه دارد، گفت: همچنین، برای تمدید کارت هوشمند رانندگان و ناوگان بخش عمومی سازمان، رانندگان توانستند به صورت اینترنتی و بدون اخذ تاییدیه بیمه و کارت سلامت خود با فرجه سه ماهه کارت هوشمند خود را تمدید کرده و به تبع آن از امکانات درمانی بهرهمند شوند.
وی با اشاره به ثبت نام بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر در سامانه کار برای دریافت تسهیلات کرونایی گفت: از این تعداد هزار و ۵۳۱ راننده تسهیلات کرونا را دریافت و هزار و ۶۷۰ نفر دیگر در دست بررسی بانک های عامل می باشند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام تاکید کرد: وام ۶۰ میلیون ریالی برای رانندگان بین شهری و وام ۱۲۰ میلیون ریالی برای شاغلان در شرکت های حمل و نقل با سود ۱۲ درصد و باز پرداخت ۲۴ ماهه در نظر گرفته شده است.
۱۲۷ شرکت حمل و نقل کالا و مسافر شامل ۷۴ شرکت و ۵۳ کالا در استان ایلام فعایت دارند.
حدود هفت هزار راننده نیز در بخش حمل و نقل بار در استان ایلام مشغول کار هستند.
نظر شما