«لادن مهدویهزاوه» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روستاهای دارای ارتباط استان مرکزی نیز از ۹۴۹ واحد در سال ۹۲ به یکهزار و ۸۲ روستا در سال ۹۹ رسیده که ۱۴ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی ادامه داد: ارائه اینترنت پرسرعت با فناوری «ای دی اس ال » به روستاها نیز از سال ۹۲ تاکنون با افزایش ۲۸ درصدی، ضریب پهن باند ورودی استان با افزایش یکهزار و ۱۰۴ درصدی و ظرفیت شبکه انتقال استان با افزایش یکهزار و ۲۱۰ درصدی همراه بوده است.
مهدوی هزاوه تصریح کرد: تعداد شهرهای زیر پوشش نسل سه و چهار استان مرکزی از سه شهر در سال ۹۲ به ۳۳ شهر تا پایان مردادماه امسال رسیده که این بخش با افزایش هزار درصدی همراه بوده است.
وی اظهار داشت: ضریب نفوذ تلفن ثابت استان مرکزی در این مدت با افزایش ۱۵ درصدی از ۳۵ و ۶۳ دهم درصد در سال ۹۲ به ۴۰ و ۹۸ صدم درصد رسیده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی اضافه کرد: ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت (ثابت و سیار) از ۳۰ و چهار دهم درصد در سال ۹۲ به ۹۰ درصد در سال جاری رسیده که این بخش نیز با رشد ۱۹۶ درصدی همراه بوده است.
مهدوی هزاوه عنوان کرد: تعداد دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر (ICT) روستایی از ۸۰ دفتر در سال ۹۲ به ۱۳۰ دفتر رسیده که رشد این بخش نیز به ۶۲ درصد رسیده است.
وی گفت: در سال ۹۲ هیچ دستگاه خودپرداز روستایی از محل (uso) در استان مرکزی وجود نداشت اما تعداد این دستگاهها با افزایش سه هزار درصدی در پایان مردادماه 99 به ۳۰ دستگاه رسیده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی افزود: روستاهای این استان در سال ۹۲ از توسعه ارتباطات روستایی ۴G محروم بودند که اکنون تعداد ۵۹۶ روستای این استان از این مزیت بهرهمند شدند که این بخش نیز با افزایش ۵۹ هزار و ۶۰۰ درصدی همراه شده است.
مهدوی هزاوه اظهار داشت: هیچ مدرسه شهری و روستایی استان مرکزی تا قبل از سال ۹۲ به شبکه ملی اطلاعات اتصال نداشته اما اکنون تعداد مدارس متصل به این شبکه با رشد ۱۸۰ هزار درصدی به یکهزار و ۸۰۰ واحد رسیده است.
وی بیان کرد: توسعه شبکه فیبر روستایی نیز در این مدت با افزایش هفت هزار و ۵۰۰ درصدی همراه بوده است و این مهم در زمان دولت تدبیر و امید با ۷۵ کیلومتر محقق شده است.
استان مرکزی دارای ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما