قنبر لایی عصر شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آفات و بیماریها، فرآوری و بسته بندی، تغذیه و فیزیولوژی، بیوتکنولوژی و کشت بافت، مکانیزاسیون و تنشهای محیطی، عناوین موضوعی این چالش است.
وی بیان کرد: عمده آثار ارسال شده به این جشنواره از شهرهای تهران، مشهد، همدان و دامغان بود.
لایی ادامه داد: ۹۳ اثر ارسالی به دبیرخانه این جشنواره توسط محققان، دانشجویان، کشاورزان، نویسندگان، دانش آموزان و عموم مردم ارسال شده است.
لایی اظهار داشت: اولین چالش علمی پسته ایران به همت دبیرخانه هفتمین جشنواره ملی پسته دامغان و با همکاری مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان توسط کمیته علمی و آموزشی جشنواره برگزار شده است.
وی اضافه کرد: این جشنواره برای اولین بار تحت عنوان چالش پسته در کشور با محوریت ارتقا تولید و فرآوری و با موضوعات مختلف علمی در رابطه با پسته برگزار میشود.
لایی تصریح کرد: تمامی آثار ارسالی توسط داوران و اساتید جشنواره مورد ارزیابی قرار می گیرند و در نهایت پس از جمع بندی نفرات برتر چالش اعلام و تجلیل می شوند.
وی خاطرنشان کرد: به نفرات برتر، تندیس هفتمین جشنواره ملی پسته به همراه جوایز ویژه و در صورت داشتن شرایط ادامه تحصیل، بورسیه تحصیلی ارائه میشود.
رییس مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خاطرنشان کرد: ابتکارات ویژه وطرح های ویژه ارسالی بدون شک توسط این مرکز مورد حمایت قرار می گیرد.
هفتمین جشنواره ملی پسته دامغان امسال با توجه به شیوع کرونا در تاریخ ۲۳ و ۲۴ مرداد به صورت مجازی برگزار شد.
نظر شما