اسکندر عبدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در سال جاری زیر کشت این محصول رفته که نسبت به سال زراعی قبل با ۱۰ هکتار افزایش همراه است.
وی سیر قرمز و سفید را از انواع سیرهای کشت شده در این شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: با آغاز فصل برداشت، برای ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر به صورت فصلی در این زمینه فرصت اشتغال به وجود میآید.
مدیر جهاد کشاورزی شاهیندژ با بیان اینکه رتبه اول تولید سیر استان در اختیار شاهیندژ است، اظهار داشت: از هر هکتار سطح زیر کشت این محصول بهطور میانگین ۱۸ تن سیر برداشت میشود.
عبدی بیان کرد: اقتصادی بودن، نیاز اندک آبی، ماندگاری بالا در مقابل سایر سبزیجات برگی و فروش مناسب در بازار از عوامل توسعه سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان است.
شهرستان شاهیندژ دارای ۸۵ هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که از این مقدار ۶۵ هزار هکتار به صورت دیم و مابقی هم بهصورت آبی کشت میشود.
شاهیندژ در جنوب آذربایجانغربی و ۲۰۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.
نظر شما