به گزارش ایرنا، «مایک پمپئو» یکشنبه در توئیتی نوشت: از سفر به جمهوری دومینیکن که یکی از قویترین شرکا و متحدان ما در کارائیب است، هیجانزدهام.
وی افزود: منتظر ملاقات با «لوئیس آبینادر» رییس جمهوری دومینیکن و برقراری روابط پایدار میان آمریکا و این کشور هستم.
قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران عصر جمعه با ۱۱ رای ممتنع، ۲ رای موافق آمریکا و جمهوری دومینیکن و ۲ رای مخالف روسیه و چین به تصویب نرسید.
«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا که در هجدهم اردیبهشت ۱۳۹۷ به طور یکجانبه به مشارکت آمریکا در برجام خاتمه داد، سیاست موسوم به فشار حداکثری را بر مردم ایران تحمیل کرد تا به زعم خود بتواند درباره نقایص توافقی که همواره آن را فاجعه بار نامیده است، با ایران به توافقی جدید دست یابد.
با گذشت نزدیک به سه سال از تروریسم اقتصادی، آمریکاییها در مقاطع مختلف سعی کردند با تحریک افکار عمومی و ادعای اینکه حق کامل برای پیشبرد اهداف ضد ایرانی خود در سازمان ملل را دارا هستند، راه را برای تصویب قطعنامهای هموار کنند که خرید و فروش تسلیحات متعارف ایران را نشانه گرفته است.
به موجب قطعنامه ۲۲۳۱ که متعاقب برجام به تصویب شورای امنیت رسید، ممنوعیت تسلیحاتی ایران پس از ۱۳ سال در ۲۷ مهرماه امسال به پایان میرسد. از این رو، آمریکاییها ابتدا قطعنامه بسیار سختگیرانهای متشکل از ۱۵ بند مقدماتی و ۳۵ بند عملیاتی ارائه دادند.
با مشخص شدن مخالفت جدی کشورها با این قطعنامه آمریکاییها روز سهشنبه قطعنامه خود را اصلاح کردند و به ۲ بند مقدماتی و ۲ بند عملیاتی محدود ساختند.
با این حال اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت با این قطعنامه مخالفت کردند.
تهران- ایرنا- وزیر خارجه آمریکا به تنها کشور حامی واشنگتن برای تصویب قطعنامه ضدایرانی که در شورای امنیت سازمان ملل شکست خورد، سفر کرد.
اخبار مرتبط
-
بعیدی نژاد: شکست قطعنامه ضدایرانی، نشانه انزوای جهانی آمریکاست
لندن – ایرنا – سفیر ایران در انگلیس، مخالفت کامل شورای امنیت با قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره…
-
قطعنامه ضد ایرانی آمریکا شکست خورد
نیویورک- ایرنا- قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران، نتوانست از سد شورای…
نظر شما