نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز دوشنبه ۲۶مردادماه ضمن قدردانی از کادر درمان مقابله با بیماری کرونا عنوان کرد: انسان در همین سختیها رشد میکند و به واسطه دشواریهایی که از کرونا کشیدهایم دستاوردهایی نصیب جامعه ما شده است که مهم ترین آن همین ارتباط صمیمانه است.
آیتالله لطفالله دژکام افزود: قبل از شیوع کرونا گاه در فضای رسانهای کشور جایگاه کادر پزشکی به واسطه مسائلی زیر سوال میرفت و برخی متوجه نبودند که شکستن قداست حرفه پزشکی چقدر به جامعه لطمه میزند.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه نوع کار جامعه روحانیت و پزشکی با یکدیگر مشترک است، گفت: در هر دو این امور باید قداست این حرفهها را در جامعه حفظ کنیم وگرنه جامعه آسیب میبیند؛ متاسفانه در جامعه به این مسائل چندان دقت نمیشود و از این منظر لطمه هایی میخوریم؛ اما کرونا باعث شد برخی موارد را بازیابی کنیم و ایرادهای خود را بار دیگر بیابیم.
وی اظهار کرد: فراتر از کارهای علمی نیازهایی باید با کمک اعضای جامعه پزشکی و خدمتگذاران جامعه حل شود و در این مسیر باید با هم یکرنگ باشیم؛ چراکه یکرنگی آغاز پیشرفت است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: در برنامههای کلی سلامت که ابلاغیه مقام معظم رهبری است قرار بر این بوده است که از ظرفیت علوم پزشکی استفاده کنیم، همان ظرفیتی که فراموش کردهایم و کرونا آن را یادآوری کرد تا اخلاق را در بین عموم مردم رواج دهیم؛ یعنی انس، الفت و مسائل اخلاقی را با توانایی بخش علوم پزشکی به جامعه ببریم.
آیتالله دژکام ادامه داد: در تصویری که از شبکههای ملی پخش شد یکی از اعضای کادر درمانی یک بیمار کرونایی را نوازش کرد و با این کار لبخند را بر لبان بیمار آورد، این حرکت زیبا از صد سخنرانی اثرگذارتر بود و این دقیقا چیزی است که جامعه ما به آن نیاز دارد.
وی با بیان اینکه امروزه دائماً در حال مقابله و درگیری بر سر اختلافات خود هستیم، گفت: با تقویت ظرفیتهای مهروزانه، ایثارگرانه و همراه با مودت و محبت جامعه احساس آرامش میکند و بداند که پشتیبان و حامی دارد و این درخواست رهبری است.
امام جمعه شیراز اظهار کرد: باید سعی کنیم تلاش جامعه پزشکی در قالب کارهای هنری فاخر به مردم ارائه شود تا این انس و الفت در جامعه تقویت شود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با آرامش، صفا، صمیمیت و همدلی را راهکار عبور از مشکلات دانست و گفت: محل درس دادن این موارد در مجموعه علوم پزشکی است و آماده تر از علوم پزشکی جایی برای آموزش آنها نیست.
آیتالله دژکام حرفه پزشکی را مقدس خواند و ابراز کرد: این قداست در نحوه جامعه پزشکان و پرستاران با بیمار شکل می گیرد و باید به گونه ای باشد که جامعه از آن درس گیرد .
نظر شما