«رضا قراخانلو» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا این آمار را ارایه کرد و گفت: از این تعداد ۶۶ نفر معاینه پزشکی شدند و ۴۴ نفر از خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی و ۲۱ نفر از مشاوره های غیرحضوری و آنکال پزشکی استفاده کردند.
وی افزود: در طول این چهارماه فعالیت مرکز پزشکی در دوران کرونا جلسات فدراسیون پزشکی، ستاد مبارزه با دوپینگ و مرکز نظارت بر تیم های ملی و شورای برد تخصصی تغذیه وزارت بهداشت حضوری فعال داشتند.
رییس آکادمی ملی المپیک گفت: همچنین این مرکز از طریق کلاس های غیر حضوری در زمینه پیشگیری از آسیب در شرایط پاندومی کرونا، تغذیه ورزشکاران در شرایط پاندومی کرونا، پیشگیری از بیماری های قلبی با هدف معرفی رایج ترین علایم عروقی در ورزشکاران و ارایه توصیه هایی در باره شرکت در فعالیت های ورزشی رقابتی پس از بی تحرکی ناشی از کرونا برگزار کرده است.
قراخانلو ادامه داد: همچنین ۱۳ کارگاه آموزشی با عناوین مختلف و با حضور ۲۹۵ نفر از ورزشکاران، مربیان و علاقهمندان به حضور در این کارگاه ها برگزار و در عین حال ۶۴ جلسه مشاوره مجازی و تلفنی مهارتهای ذهنی و مشاوره سلامت روانی با ورزشکاران تیمهای ملی کشتی فرنگی، تیراندازی، تکواندو، شنا، دوومیدانی، شمشیربازی، کاراته در تیرماه ماه برگزار شده است.
وی یادآور شد که این آکادمی در چهار ماه نخست سال توانست ۳۰۲ نفر از این مشاوره ها (برنامه های تمرینی، خدمات مشاوره روانشناسی، پزشکی ورزشی، تغذیه ورزشی و آب درمانی) بهره مند کند.
رییس آکادمی ملی المپیک افزود: با نگاه به آینده و پیش بینی شرایط آتی، طرح ایجاد آکادمی مجازی المپیک نیز مدتی است ارایه شده و تحقق آن در حال پیگیری است. ایجاد آکادمی مجازی به مفهوم صرفه جویی در وقت و هزینه بوده و نظام آموزشی ورزش را ارتقاء خواهد بخشید و حتی در صورت حذف ویروس کرونا نیز یک ضرورت و گام به جلو محسوب می شود.
نظر شما