به گزارش روز دوشنبه ایرنا، دموکرات ها قرار است از امروز دوشنبه همایش چهار روزه خود را که تا روز پنجشنبه ادامه خواهد یافت برای معرفی نامزد انتخاباتی ۲۰۲۰ خود، برگزار کنند؛ همایشی که نسبت به سایر انتخابات گذشته آمریکا متفاوت خواهد بود.
دموکرات ها که از مدت ها پیش نسبت به فردی که هم اکنون در کاخ سفید حضور دارد هشدار داده و حتی وی را به پای میز محاکمه در کنگره آمریکا کشاندند، اکنون با سوءمدیریت وی در مقابله با همه گیری ویروس کرونا و اعتراض های مدنی که تمامی نرم های آمریکا را برهم ریخته است، هراسناک از روند انتخاباتی پیش رو در آبان ماه امسال هستند.
دموکرات ها که تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سیزدهم آبان ماه از امروز تنها ۷۸ روز زمان باقی است، همایش خود را در شهر «میلواکی» واقع در ایالت «ویسکانسین» به علت همه گیری ویروس کرونا، بصورت مجازی برگزار کنند.
«تام پرز» (Tom Perez) رئیس «کمیته ملی دموکرات» درباره برگزاری این همایش گفت: این همایش متفاوت تر از هر آن چیزی است که در این کشور شاهد آن بوده ایم، برای اینکه ما در زمانی خاصی به علت شیوع ویروس کرونا بسر می بریم.
زمان همایش انتخاباتی دموکرات ها
همایش دموکرات ها قرار است هر روز از ساعت ۸ تا ۱۰ بعدازظهر در «مرکز ویسکانسین» واقع در شهر میلواکی برگزار شود که اکثر برنامه های این همایش بصورت مجازی خواهد بود.
این همایش از سوی شبکه های خبری «ان. بی. سی»، «ای. بی. سی» و «سی. بی. اس» تنها به صورت یکساعته پخش زنده خواهد شد اما شبکه های خبری سی ان ان، فاکس نیوز و «ام. اس. ان. بی. سی» قبل، موقع پخش و بعد از برگزاری هرشب این همایش پوشش خبری خواهند داشت.
پذیرش نامزدی از سوی بایدن و هریس
جو بایدن و کاملا هریس نیز بصورت مجازی و از «ویلمینگتون» ایالت «دلاورا» با انجام سخنرانی (هریس روز چهارشنه و بایدن در روز پنجشنبه) نامزدی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را خواهند پذیرفت.
سخنرانان همایش انتخاباتی دموکراتها
در نخستین روز از برگزاری همایش دموکرات ها، میشل اوباما، برنی سندرز و «اندرو کومو» از جمله سخنران ها خواهند بود.
بیل کلینتون رئیس جمهوری اسبق و جان کاری وزیر خارجه اسبق آمریکا نیز در روز سه شنبه از سخنرانان دراین همایش خواهند بود.
در روز چهارشنبه نیز باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان و هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه اسبق آمریکا نیز از جمله سخنران این روز خواهند بود.
نگرانی دموکراتها از روند برگزاری انتخابات ۲۰۲۰
دموکرات ها که نسبت به عملکرد دونالدترامپ در نقض صریح قوانین آمریکا وی را به استیضاح کشاندند (۲۷ آذر – ۱۶ بهمن ۹۸) که نتیجه ای در پی نداشت، اکنون نگران روند برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ بخصوص نگران اختلال در روند برگزاری انتخاباتی بویژه در بخش پست آمریکا هستند.
نانسی پلوسی: ترامپ دموکراسی در آمریکا را تهدید میکند
نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که پاره کردن متن سخنرانی سالانه دونالد ترامپ را در صحن کنگره این کشور در کارنامه دارد، در توئیتی رئیس جمهوری آمریکا را تهدیدی برای حیات دموکراسی دراین کشور خواند.
پلوسی به دنبال هشدار اداره خدمات پستی آمریکا مبنی بر اینکه انتخابات ریاست جمهوری آبان ماه ممکن است میلیون ها برگه رای پستی به موقع برای شمارش ارسال نشود، فراخوان بازگشت نمایندگان مجلس برای مواجه با این خطر جدید در روند انتخابات پیش رو را داد.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در توئیت خود که ساعاتی پیش نشر داد، نوشت: تعرض رئیس جمهوری ترامپ و «لوئیس دی جوی» رئیس ادراه خدمات پستی (آمریکا) تهدید برای زندگی، معاش و حیات دموکراسی آمریکایی ها است، من از (نمایندگان) کنگره می خواهم که برای اقدام و تصویب قانونی دراین زمینه به (مجلس نمایندگان) بازگردند.
نظرسنجی سی ان ان: تیم بایدن – هریس پیشتاز
در نظرسنجی که برای نخستین بار در آن از تیم بایدن- هریس پس از مشخص شدن معاون بایدن، به عمل آمد، حاکی است که این دو در مقابل ترامپ – مایک پنس پیشتاز هستند.
نظرسنجی که توسط موسسه «اس. اس. آر. اس» (SSRS) به سفارش شبکه خبری سی ان ان از یکهزار و ۱۰۸ رای دهنده آمریکایی بین ۲۲-۲۵ امرداد ماه به عمل آمده نشان می دهد که ۵۰ درصد رای دهندگان آمریکایی در صورتی که همین امروز انتخابات برگزار شود به زوج بایدن– هریس و ۴۶ درصد نیز به زوج ترامپ–پنس از حزب جمهوریخواه رای خواهند داد.
همایش انتخاباتی جمهوریخواهان
همایش حزب جمهوریخواه نیز پس از حزب دموکرات و از ۲۴ تا ۲۴ ماه اوت (سوم تا ششم شهریورماه) در شهر «شارلوت» واقع در ایالت کارولینای شمالی برگزار شود.
خطر مداخله در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا می تواند به نفع ترامپ تمام شود
«آلن لیچمن» مورخ آمریکایی که نتایج تمامی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به درستی پیش بینی کرده، درباره انتخابات ۲۰۲۰ گفت که نتایج این انتخابات می تواند با مداخله عوامل خارجی به نفع ترامپ تغییر یابد.
وی که در مهر ماه سال ۱۳۹۵ پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا را بنابر مدلی که دارای ۱۳ مولفه است، پیش بینی کرده بود، این بار عدم پیروزی وی را بنابر همین مدل در انتخابایت ۲۰۲۰ آمریکا پیش بینی کرد.
لیچمن در ۲۱ مرداد در پاسخ به مداخله عوامل خارجی در انتخابات پیش روی آمریکا به سی ان ان گفت: البته پیش گویی بنابر این مدل می تواند با مداخله عوامل خارجی همچون مداخله روسیه درانتخابات ۲۰۲۰ آمریکا تغییر کند و نتیجه آن به نفع دونالد ترامپ تمام شود.
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا خواهد بود که قرار است در ۳ نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) برگزار شود.
**۱۳۰۲**
نظر شما