مرتضی حمیدی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای این طرح بزرگ صنعتی که هماینک زمینه اشتغال مستقیم را برای ۳۵۰ نفر فراهم کرده، با سرمایهگذاری اولیه ۱۸ هزار میلیارد ریال از سال ۱۳۹۲ آغاز شده است.
وی ادامه داد: فعالیت نهایی کارخانه صنایع شیشه آذرمینای جام که تاکنون برای ساخت و تجهیزش ۷۱ میلیون یورو هزینه شده، به صورت مستقیم ۵۲۳ نفر و بطور غیرمستقیم دو هزار نفر را مشغول کار خواهد کرد.
فرماندار تربتجام گفت: کارخانه صنایع شیشه آذر مینای جام ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ هزار تن شیشه به رنگهای سفید، سبز، آبی و قهوهای را در ابعاد ۲ تا ۱۹ میلیمتر دارد و مواد اولیه تولید شیشه این واحد فرآوری از معدن سنگ روستای بزد تربتجام فراهم میشود و یکی از مهمترین ویژگی های این کارخانه این است که مواد مورد نیاز آن را فقط میتوان از معدن همین روستا تامین کرد.
وی همچنین به نزدیکی شهرستان تربتجام به مرز دوغارون و کشور افغانستان اشاره و بیان کرد: بستر صادرات شیشه از این کارخانه به کشور افغانستان فراهم شده که بهرهبرداری نهایی از این کارخانه میتواند نقش بسزایی در صادرات شیشه به برخی کشورهای همسایه و آسیا داشته باشد.
حمیدی در ادامه به آغاز مراحل بازسازی و تجهیز کارخانه رب جام شاهد نیز اشاره و بیان کرد: این واحد صنعتی که ۱۷ سال پیش تعطیل شده بود هماینک از سوی بنیاد اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امورایثارگران در حال بازسازی و تجهیز است که برای راه اندازی آن ۷۰ نفر مشغول کار شده و با شروع فعالیت آن ۱۳۰ نفر به طور مستقیم و ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم در این واحد تولیدی مشغول کار خواهند شد.
وی افزود: باتوجه به اینکه این شهرستان یکی از قطبهای تولید گوجه فرنگی در استان خراسان رضوی است، آغاز به کار آن نقش بسزایی در خرید گوجه فرنگی و حمایت از کشاورزان این شهرستان دارد.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتجام در ۱۶۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
نظر شما