رضا محمد رحیمی شامگاه دوشنبه در کارگروه مجازی اطلاعرسانی و تبلیغات کرونای استان ایلام اظهار داشت: اکثر واحدهای آسیب دیده از کرونا در استان مربوط به واحدهای صنفی است که در اوایل سال جاری(فروردین و اردیبهشت ماه) به اجبار تعطیل شدند.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد واحدهای صنفی استان در این ایام دچار آسیب و خسارت مالی شدند، افزود: متاسفانه بخش عمده ای از این واحدها که باید در این ایام نسبت به ماه های قبل و بعد سال سود بیشتری می بردند دچار آسیب های مالی زیادی شدند و این روند کماکان ادامه دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام با اشاره به شناسایی واحدهای صنفی آسیب دیده از کرونا و ثبت نام در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات یادآور شد: بر اساس آمار موجود تا کنون سه هزار و ۴۶۲ متقاضی جهت دریافت تسهیلات کرونایی در سامانه موجود ثبت نام کرده اند که برای این تعداد ۳۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به سیستم بانکی معرفی شده است.
محمد رحیمی با بیان اینکه تا کنون ۱۱۸ میلیارد ریال تسهیلات کرونایی به واحدهای صنفی استان پرداخت شده است، گفت: علاوه بر این بخشودگی های سه ماهه اوایل سال جاری نیز شامل این واحدها شده است.
نظارت بر بازار کالا و خدمات در ایلام تشدید می شود
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام گفت: تمرکز ستاد تنظیم بازار استان بر جلوگیری از افزایش قیمت کالاها توسط برخی از صنوف است.
محمد رحیمی تاکید کرد: طبق قانون هرگونه افزایش قیمت بدون نظر کارگروه تنظیم بازار استان غیرقانونی بوده و با متخلفان بشدت برخورد می شود.
برخورد با ۱۴ واحد تولیدی متخلف شن و ماسه
محمدرحیمی اظهار داشت: بازرسان سازمان صمت استان ایلام با بررسی تخلف چندین واحد تولیدی شن و ماسه در استان موضوع را بررسی کرده و در همین راستا تعداد ۱۴ واحد متخلف شناسایی و برای آنان پرونده تخلف با ارزش ریالی بیش از دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی کردهاند.
وی تاکید کرد: بدیهی است تولیدکنندگان شن و ماسه ملزم به رعایت نرخهای مصوب و تمکین از قانون هستند، در غیر این صورت واحدهای متخلف پلمب میشوند.
وی گفت: شهروندان ایلامی در سراسر استان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف گرانفروشی، کم فروشی و… از طریق مراجعه حضوری یا سامانه تلفنی ۱۲۴ سازمان صمت در کمترین زمان موضوع را اطلاع رسانی و پیگیری کنند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: هرگونه افزایش نرخ فروش مصالح دانه بندی استاندارد (شن و ماسه) مطابق مصوبات تنظیم بازار کشور تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
۳۴ واحد تولید ماسک در ایلام فعال است
رییس سازمان صمت ایلام با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای فصل پاییز و تولید ماسک در استان گفت: در کل کشور کمبود پارچه تولید ماسک وجود دارد چراکه فقط دو واحد تولیدی در سطح کشور و در استان های یزد و همدان تامین کننده پارچه واحدهای تولیدی ماسک در کشور هستند.
محمد رحیمی در خصوص تامین پارچه مورد نیاز و استاندارد بودن تولید ماسک در استان نیز افزود: واحدهای صنفی تولید کننده از طریق بسیج اصناف در سامانه ای ثبت شده و جهت تهیه مواد اولیه(پارچهمخصوص) به شرکت بافتینه در استان همدان معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: در مرحله اول ۵۸۰ هزار متر مربع پارچه برای تولید تعداد ۹۰۰ هزار ماسک تهیه شد که با همکاری بسیج اصناف استان پیگیری های لازم برای تامین ۲ و نیم میلیون مترمربع پارچه مخصوص انجام شده و مشکل خاصی در خصوص تامینماسک در استان نخواهیم داشت.
نظر شما