ابوالفتح میرزایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: به دنبال شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته تاکنون هیچ پیوند کلیه ای در بیمارستان بهشتی صورت نگرفته است و عمل صورت گرفته برای هفت پیوند کلیه در تهران بوده است.
وی عنوان کرد: شمار بیماران دیالیزی همدان ۷۶۷ نفر بوده که در گروه سنی ۳۰ تا ۶۰ سال قرار دارند و این افراد درمانی جز پیوند کلیه ندارند در غیراین صورت باید تا زمان مرگ درد این بیماری را تحمل کرده و دیالیز کنند.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان همدان ادامه داد: تعدادی از بیماران دیالیزی به علت شرایط سنی، جسمی و بیماریهای دیگر؛ امکان پیوند عضو را ندارند و پیش از هر عمل پیوند عضو آزمایشهایی همچون بافت شناسی، ایمولوژی و سازگانی پیوندی با هدف بررسی شرایط بیمار صورت میگیرد.
میرزایی گفت: بر اساس آزمایش های صورت گرفته در حال حاضر ۲۱ بیمار کلیوی آماده دریافت عضو پیوندی هستند و امسال هفت پیوند کلیه در تهران برای این بیماران صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: تاکنون ۳۶ بیمار دیالیزی در استان همدان به ویروس کرونا مبتلا شدند که ۲۰ تن از بیماران کلیوی مبتلا به ویروس کرونا تاکنون جان خود را از دست دادند.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان همدان با بیان اینکه بیماران دیالیزی بیش از دیگران در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند، افزود: این طیف از افراد به علت داشتن کم خونی، بیماری زمینهای، ناتوانی جسمی و پایین بودن مقاومت بدن در برابر این ویروس آسیب پذیر هستند.
میرزایی اضافه کرد: همچنین بیماران دیالیزی هفته ای سه نوبت مجبور به حضور در بیمارستان هستند بنابراین برای تردد از منزل تا بیمارستان از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و با افراد مختلف مواجه میشوند که این وضعیت در کنار آلودگی محیط بیمارستان و بستری بودن بیماران کرونایی در بیمارستان بهشتی احتمال ابتلای آنان به کرونا را افزایش می دهد.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا ظهر روز گذشته ( ۲۷ مرداد۹۹) ۳۴۵ هزار و ۴۵۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۸۰۴ نفر رسید.
نظر شما