هوشنگ بازوند روز سه شنبه (۲۸ مرداد) در نشست شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: ما باید خود را با شرایط شیوع بیماری کرونا وفق دهیم تا دیگر هر عقب ماندگی را به گردن این ویروس نیندازیم.
او سرمایه گذاری را تنها راهکار مقابله با بیکاری دانست و افزود: با وجود فشار شیوع بیماری کرونا و تحریم های ظالمانه آمریکا میل سرمایه گذاری در استان کرمانشاه افزایش یافته است.
استاندار کرمانشاه معتقد است که بخش خصوصی با وجود درگیر بودن با کاغذبازی های اداری و مشکلات اقتصادی همچنان پای کار است و در زمینه حفظ اشتغال موجود تلاش می کند.
بهبود فضای کسب و کار
بازوند با اشاره به افزایش جایگاه کرمانشاه در شاخص بهبود فضای کسب و کار استان نسبت به ۲ سال قبل، گفت: این شاخص در بهار امسال باتوجه به شیوع بیماری کرونا نسبت به زمستان و پاییز سال قبل یک پله کاهش پیدا کرده است.
بازوند تصریح کرد: باید اقدامات کارشناسی لازم انجام شود تا در فصل های دیگر سال شاهد کاهش رتبه کرمانشاه در شاخص بهبود فضای کسب و کار نباشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه نیز پس از صحبت های استاندار، گزارشی از وضعیت شاخص بهبود فضای کسب و کار ارایه کرد و گفت: براساس آمار اعلام شده در پایان بهار امسال کرمانشاه به همراه ۶ استان دیگر جایگاه ۱۸ در شاخص بهبود فضای کسب و کار را دارد.
هدایت حاتمی افزود: این جایگاه نسبت به بهار سال گذشته ۹ پله افزایش و نسبت به پاییز و زمستان یک پله کاهش را نشان می دهد.
وی توضیح داد: شیوع بیماری کرونا و تاثیرات آن بر اقتصاد استان می تواند دلیل کاهش یک پله ای بهار امسال نسبت به زمستان سال قبل باشد.
تسهیلگری برای تولید
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از این نشست بر تسهیل در روند فعالیت تولیدکنندگان تاکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم که در روند پیشرفت کارهای اقتصادی مشکل ایجاد شود.
بازوند تصریح کرد: کرونا و تحریمها به اندازه کافی بر تولیدکنندگان فشار وارد می کند از این رو نباید فشار مضاعفی بر آنان وارد کنیم.
وی تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا بخشنامه های دست و پاگیر و مزاحم برای تولیدکنندگان حذف شود و روند توسعه اقتصادی در کرمانشاه تسهیل گردد.
در این نشست همچنین موضوع بازرسی تامین اجتماعی از واحدهای تولیدی مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه هم در این رابطه توضیح داد: اکنون کارشناسان تامین اجتماعی در بازدیدهای خود علاوه بر بازرسی کارگاهی از حساب های بانکی تولیدکنندگان نیز حسابرسی می کنند.
کیوان کاشفی افزود: معمولا بازرسی کارشناسان تامین اجتماعی تنها از فضای کارگاهی محدود می شود و در قانون شفافیت لازم برای انجام حسابرسی وجود ندارد از این رو تقاضا داریم که این موضوع در دولت و صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد.