«محمد علیپور» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طبیعی است که از اسفند سال گذشته، فعالیتهای ورزشی تحت تاثیر بیماری کرونا قرار گرفت و تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا در ورزش هستیم و فعالیت خود را براساس تصمیمات آنان انجام میدهیم.
وی ادامه داد: در سراسر کشور ۲۰ انجمن داریم و بیش از ۷۰ رشته ورزشی طبق مقررات و ضوابط ستاد کرونا فعالیت میکنند. رشتههای ما بیشتر قهرمانی است اما در بحث همگانی خیلی فعال هستیم.
وی افزود: در اوایل بحران کرونا و حتی در تعطیلات فروردین با همکاری ۱۲ انجمن، ورزشهایی را طراحی کردیم و در اختیار مردم قرار دادیم تا در خانه انجام دهند. علاوه بر آن برای قهرمانان ۱۰ رشته مسابقات آنلاین و کلاسهای آموزشی زیادی برای داوران و مربیان برگزار کردیم. حتی چهار انجمن در مسابقات آسیایی و جهانی آنلاین شرکت کردند.
علیپور خاطرنشان کرد: ملیپوشان موفقیتهای خوبی را در این رقابتها بدست آوردند. همچنین در سطح کشور برنامههایی برای ورزشکاران در نظر گرفتیم و به صورت آنلاین در این مدت با آنان در ارتباط بودیم. مربیان تمرینات تکنیکی و تاکتیکی، بدنسازی و تغذیه را با آنان کار میکردند.
رییس فداراسیون انجمنهای ورزشی عنوان کرد: خوشبختانه در این مدت از کلاسهای آنلاین استقبال خوبی شد زیرا بیشتر مربیان، داوران و ورزشکارانی که مشغله کاری داشتند به راحتی توانستند شرکت کنند و این رویه را در آینده ادامه میدهیم. در هر صورت بنا به گفتههای مسوولان حداقل تا یکسال دیگر درگیر این بیماری هستیم و باید مراعات کنیم و همواره سلامت ورزشکاران در اولویت برنامههای ما قرار دارد. همچنین فرصت خیلی خوبی برای کارهای مطالعاتی شد تا بدانیم در کدام فعالیتها چه نقصهای داریم و چه طرحهایی را باید اجرا کنیم.
وی ادامه داد: به انجمنها استقلال دادیم که با هیات رییسه در سطح استانها فعالیت کنند. حتی در این مدت نواقص و مشکلات و انتقاداتی وجود داشت که با برگزاری نشست، مشکلات را بررسی کردیم و نتایج خوبی نیز گرفتیم. در بخش زنان برنامههای آنلاین و برگزاری دورههای مختلف آموزشی و برپایی مسابقات و اردوها را نسبت به بخش مردان قویتر پیگیری کردیم.
علیپور خاطرنشان کرد: اتفاق خوبی که در سال ۹۸ افتاد ۲۵ درصد جمعیت ورزشکاران ما رشد یافت و از این ۲۵ درصد ۲۰ درصد مربوط به زنان بود و نشان میدهد که زنان علاقه بیشتری به رشتههای ما نشان دادند و این جمعیت توانسته توسعه یابد. یکی از بزرگترین مشکلات ما نبود هیچ کدام از لوازم رشتههای انجمنهای ورزشی در کشور است زیرا در ایران تولید نمیشوند. در این زمینه با وزارت ورزش در حال همفکری هستیم و حتی با تولیدکنندگان داخلی جلسه گذاشتیم تا وسایل ورزشی انجمنها در کشور تولید شود.
وی اضافه کرد: در ورزشهای هوایی ۹ کمیته از چتربازی، پاراگلایدر و سایر رشتهها را داریم که لوازم آن در کشور تولید نمیشوند یا دستکش، چوب و توپ بیسبال و سافتبال هم به همین صورت است. با فدراسیونهای آسیایی و جهانی ارتباط خوبی داریم و ۲۵ کرسی بینالمللی را توانستیم کسب کنیم. تا به امروز نزدیک به ۱۲ سال از عمر فدراسیون میگذرد. برای نخستین مرتبه در تاریخ ورزش NGO واقعی در ورزش ایران را تشکیل دادیم.
رییس فدراسیون انجمنهای ورزشی خاطرنشان کرد: رشتههای المپیکی در بازیهای رسمی و غیر رسمی در حال تغییر هستند. برخی از انجمنها مانند کبدی به عنوان فدراسیون اکنون فعالیت میکنند و توانستند مدالهای طلای زیادی را برای کشور به ارمغان بیاورند. میتوانیم به مدالآوری کاروان ورزشی ایران در سطح آسیا و جهان کمک کنیم. در سال ۹۷ نزدیک به ۱۷۵ مدال در میادین بینالمللی کسب کردیم.
نظر شما