سیاوش امیرمکری، سهشنبه در آیین معارفه مدیرکل فرودگاههای فارس در شیراز، با اشاره به کاهش ۶۰ درصدی عملیات هوانوردی دنیا به دلیل شیوع ویروس کرونا افزود: بر اساس گزارش مراجع بینالمللی، شیوع ویروس کرونا کاهش ۵۰ درصدی تعداد مسافران و کاهش ۶۰ درصدی درآمدهای فرودگاهی را نیز به دنبال داشته است.
وی، زیان وارد شده بردرآمد هوانوردی دنیا در ۶ ماه نخست سال ۲۰۲۰ را ۶ و ۲ دهم میلیارد دلار برشمرد و اظهار داشت: سهم ایران از این زیان، ۶۹ میلیون دلار است و بر اساس پیشبینی مراجع بینالمللی، امسال شاهد کاهش ۵۰ درصدی درآمد هوانوردی دنیا خواهیم بود و تا پایان سال ۲۰۲۴ میتوان امیدوار بود که به درآمد پایان سال ۲۰۱۹ برسیم.
امیرمکری بیان کرد: اتحادیه بینالمللی فرودگاهها (ACI) تجربه سفر سلامت از طریق مسافرت با کمترین تماس یا بدون تماس را برای جلب اعتماد مسافران شعار خود قرار داده و در کشور ما نیز با توجه به تاکید مسوولان، نمایندگان استانی، کاهش پروازها و مسافران، هیچ فرودگاهی ظرف این مدت که از شیوع ویروس کرونا میگذرد، غیرعملیاتی و تعطیل نشده است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: مسوولان کشور تشخیص دادند که مسافرتهای هوایی یکی از مسیرهای امن برای جابه جایی در زمان شیوع ویروس کروناست و ما نیز این اصل را در دستور کار قرار دادیم.
امیرمکری گفت: بر همین اساس، سه سرفصل شامل، اقدمات بهداشتی و ارائه تسهیلات، ارائه خدمات بدون تماس یا با کمترین تماس و نیز فاصلهگذاری فیزیکی در قالب برنامه هوشمندسازی فرودگاهها را در کشور عملیاتی خواهیم کرد.
وی، هدف از هوشمندسازی فرودگاهها زا به حداقل رساندن ارتباط فیزیکی با مسافران دانست و بیان داشت: برای به نتیجه رساندن این سرفصلها و تحقق برنامه هوشمندسازی، به همکاری تمام دست اندرکاران فرودگاهی، نهادهای نظامی و انتظامی، شرکتهای هواپیمایی و شرکتهای خدمترسان نیاز داریم.
امیرمکری، همچنین بر ضرورت افزایش درآمد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از پروازهای عبوری نیز تاکید کرد و افزود: در شرایط کرونا تعداد پروازهای عبوری بسیار کاهش یافته و از ۸۰۰ به ۱۳۰ پرواز روزانه رسیده که برای رساندن این تعداد به ۵۰۰ پرواز، هدفگذاری شده که برای تحقق آن باید مشوقهای مالی ایجاد کنیم.
او بیان کرد: فضای کشورمان برای عبور گران اما کوتاه است و امیدواریم با دریافت مجوز از هیات وزیران به زودی بتوانیم بسته تشویقی را در اختیار شرکتهای هواپیمایی قرار دهیم تا از فضای ایران برای عبور استفاده کنند.
وی، فرودگاه شیراز را از کاملترین فرودگاههای کشور از نظر تجهیزات ناوبری، پایانهها و عوامل پروازی دانست و اظهار داشت: فرودگاههای استان فارس دارای بالاترین فرکانس پروازی به کشورهای جنوبی حوزه خلیج فارس هستند و میتوانند هاب فرودگاهی جنوب کشور در برقراری ارتباط استانی با استانهای همجوار باشند.
امیرمکری افزود: شبکه فرودگاهی فارس میتواند نقش موثری در رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و توسعه پایدار این استان ایفا کند.
وی ادامه داد: هم اینک نیز در فرودگاه شیراز شاهد اجرای پروژه پایانه خارجی و نصب رادار سایت تنگریز به عنوان ۲ پروژه مهم هستیم و تا پایان سال 99 فرودگاه جهرم نیز تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
در ادامه این آیین، غلامرضا کریمآقایی به عنوان مدیر کل جدید فرودگاههای فارس معرفی و از خدمات رضا بدیعیفرد مدیرکل پیشین این نهاد قدردانی شد.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها:
کرونا بیشترین تاثیر منفی را بر صنعت هوایی داشته است
۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸
کد خبر:
83912579
شیراز-ایرنا مدیر عامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: در۵۰ سال گذشته از میان هشت بحران جهانی صنعت هوایی، بحران کرونا بیشترین تاثیر منفی را به این صنعت وارد کرده است.
اخبار مرتبط
-
رییس سازمان هواپیمایی کشوری:
دریافت وام کرونای شرکتهای هواپیمایی پیگیری میشود
تهران- ایرنا- چهار ماه بعد از مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا برای کمک به شرکتهای حملو نقل…
-
رییس سازمان هواپیمایی اعلام کرد:
افزایش سختگیری در ورود افراد بدون ماسک به فرودگاهها
تهران- ایرنا- رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با هدف رعایت پروتکلهای بهداشتی بخصوص جلوگیری…
-
آمار ماهیانه ترافیک فرودگاهها منتشر شد؛
کاهش ٨٠ درصدی جابجایی مسافر در فرودگاههای کشور
تهران- ایرنا- معاون برنامهریزی، نظارت و امور اقتصاد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از…
-
مدیر فرودگاههای فارس: شرکتهای هواپیمایی باید پروتکل بهداشتی را رعایت کنند
شیراز- ایرنا- مدیرکل فرودگاههای استان فارس گفت: تمام ایرلاینها و شرکت های هواپیمایی در زمان…
نظر شما