توجه دولت به افزایش زیرساختها و سرانه ورزشی در اصفهان انجامید

اصفهان- ایرنا- توسعه زیرساختها و رشد سرانه ورزشی و افزایش مشارکت اجتماعی جوانان رهاورد دولت تدبیر و امید در اصفهان بوده است که مدیرکل ورزش و جوانان این استان در بازدید از ایرنا مطرح کرد.

سیدمحمد طباطبایی روز چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری ایرنا اصفهان با اشاره به فعالیت‌های دولت در هفت سال گذشته گفت: ۱۱۰ پروژه نیمه تمام ورزشی در استان اصفهان وجود دارد که تکمیل آن ها در دستور کار است.

وی با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه ها علاوه بر جذب بودجه دولتی، به مشارکت خیرین و بخش خصوصی نیاز دارد، افزود: با موافقت سازمان برنامه‌ریزی تعدادی از این پروژه های نیمه تمام به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان با اشاره به توسعه زیرساخت‌های ورزشی خاطرنشان‌کرد: سرانه ورزشی این استان در زمان حاضر ۴۱ صدم مترمربع است که تا استاندارد واقعی فاصله زیادی دارد اما این میزان در مدت هفت سال دولت تدبیر و امید افزایش یافته است.

وی به نگاه آمایش سرزمینی در اجرای پروژه و توسعه ورزش در مناطق مختلف استان اشاره کرد و اظهارداشت: با چنین نگاهی کیفیت بخشی به فعالیت های ورزشی و افزایش میزان ورزشکار سازمان یافته صورت گرفته است.

به گفته وی تا پایان سال ۹۸ بیش از ۲۹۴ هزار ورزشکار سازمان یافته در استان شناسایی شده و دارای کارت بیمه ورزشی بودند که این آمار به دلیل شیوع بیماری کرونا اندکی کاهش یافته است.

طباطبایی به مشارکت بخش خصوصی در فعالیت‌های ورزشی اشاره‌ کرد و گفت: هزار و ۶۰۰ باشگاه ورزشی در استان تاسیس شده که ۷۰ درصد از آن در این دولت مجوز گرفته‌اند.

وی احداث ۴۵۰ خانه ورزش روستایی، افزایش ۳۰ درصدی سالانه بودجه های عمرانی، احداث هفت خانه جوان، افزایش تعداد سازمان های مردم نهاد جوانان را از دیگر اتفاقات هفت ساله تدبیر و  امید در اصفهان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه تا سال ۹۳ تنها هشت سازمان مردم نهاد جوانان در این استان تاسیس شده بود، یادآورشد: این آمار اکنون به ۲۳۰ باب رسیده که موجب افزایش مشارکت اجتماعی بیش از هزار جوان شده است.

سیدمحمد طباطبایی مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان به همراه با عباس مرادیان معاون فرهنگی و جوانان این اداره کل در آستانه هفته دولت و به مناسبت روز خبرنگار از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا) اصفهان بازدید کردند.

در سال ۹۱ سرانه ورزشی ۰.۳۲۱ متر مربع به ازای هر نفر بود و این رقم به صورت پلکانی افزایش یافت و به عدد ۴۱ صدم مربع رسیده است.

اکنون ۵۶۴ مکان ورزشی زیرمجموعه ورزش و جوانان در استان وجود دارد که بیشترین آنها سالن چند منظوره با ۲۵۰ و سالن رزمی با ۱۰۵ و کمترین آنها پیست اسکیت با یک و مانژ سوارکاری با ۲ مورد است.

کسب عناوین انفرادی و تیمی در مسابقات آسیایی، بین المللی و جهانی در سال گذشته بیش از ۴۷۰ مورد بود و این در حالیست که برای مثال در سال ۹۲، ۱۱۵ نفر در رویدادهای یاد شده مقام‌های اول تا سوم را بدست آوردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha