۲۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷
کد خبر: 83914332
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

یک سوم آمریکایی‌ها به واکسن کرونا دسترسی نخواهند داشت

تهران- ایرنا- نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد باتوجه به تبعیض موجود در حوزه سلامت، رنگین پوستان آمریکا اعتمادی به نظام مراقبت‌های بهداشتی کشورشان نداشته و حتی در صورت تایید واکسن کرونا توسط سازمان غذا و دارو، نزدیک به ۳۵ درصد مردم این کشور به واکسن کرونا دسترسی نخواهند داشت.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از نشریه هیل، «آنتونی فائوچی» رییس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی و عضو کارگروه مبارزه با کرونای کاخ سفید دیروز سه شنبه گفت که بعید می‌داند واکسن کرونا در آمریکا اجباری شود.  

فائوچی در مصاحبه با پایگاه خبری «هلث لاین» (Healthline) گفت: من بعید می‌دانم که واکسن کرونا در آمریکا به ویژه برای عموم مردم اجباری شود.  

این متخصص بیماری‌های عفونی خاطرنشان کرد: برخی محل‌های کار به ویژه آن‌هایی که در زمینه مراقبت‌های بهداشتی فعالیت دارند، ممکن است در صورت عدم واکسینه شدن کارمندانشان در برابر آنفلوانزا مانع فعالیت آن‌ها شوند. مدارس هم پیش از آغاز کلاس‌های درس، دانش آموزان را برای سرخک و سایر بیماری‌های عفونی واکسینه می‌کنند.  

اما اگر اجباری بودن واکسن کرونا را برای عموم مردم بخواهیم، دور از ذهن خواهد بود.  

درحالیکه هنوز هیچ واکسنی از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای کووید-۱۹ تایید نشده است، متخصصان در حال حاضر با چالش متقاعد کردن مردم آمریکا برای واکسیناسیون درگیر هستند. امتناع از واکسینه شدن چندین سال است که به ویژه میان والدینی که دارای فرزند خردسال هستند به یک چالش بهداشت عمومی بدل شده و بخشی از آن به دلیل افزایش اطلاعات نادرست در رسانه‌های اجتماعی است.  

نظرسنجی‌ها همچنین نشان داده است که افراد رنگین پوست تمایل کمتری برای واکسینه شدن نشان می‌دهند و کارشناسان دلیل آن را بی‌اعتمادی به زیرساخت‌های بهداشت عمومی و سابقه بدرفتاری و تبعیض می‌دانند.  

یکی از مشهورترین نمونه‌های بدرفتاری با رنگین پوستان در نظام مراقبت بهداشتی آمریکا، آزمایش سفلیس در تاسکیگی ایالت آلاباما است که در آن به مردان آمریکایی-آفریقایی گفته شد که خدمات بهداشت عمومی ایالات متحده رایگان خواهد بود. اما در واقعیت این افراد به سفلیس آلوده شده و تحت درمان قرار نگرفتند. درواقع رنگین پوستان در آمریکا هنوز در حوزه مراقبت‌های بهداشتی با تبعیض و نابرابری روبرو هستند.  

نظرسنجی گالوپ که در اوایل ماه جاری منتشر شد، نشان داد در صورت تایید واکسن کووید-۱۹ توسط سازمان غذا و داروی آمریکا، از هر سه آمریکایی، یک نفر به واکسن دسترسی نخواهد داشت.  

فائوچی در پاسخ به این سوال که واکنش دولت آمریکا در خصوص امتناع برخی از واکسینه شدن چیست، گفت: آن‌ها حق چنین کاری را دارند و چنانچه برخی از زدن واکسن خودداری کنند، نمی‌توان کسی را وادار به این امر کرد.  

این در حالی است که آمریکا در صدر فهرست شمار مبتلایان و جانباختگان ناشی از ویروس کرونا قرار دارد. براساس آخرین آمار منتشر شده تاکنون بیش از پنج میلیون و ۶۵۵ هزار آمریکایی به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۱۷۵ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha