به گزارش ایرنا، سردار علی رزمجو روز چهارشنبه به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر به رسانهها اعلام کرد:از این شمار ۵۵ برنامه در مرکز استان، ۱۲۰ برنامه در شهرستانها و ۷۵۴برنامه از سوی دستگاههای اجرایی برگزار خواهد شد.
وی مشارکت مردمی، سلامت اداری، مبارزه با فساد و مسئولیت اجتماعی را از جمله برنامههای هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر معرفی کرد.
رزمجو دیدار با علما و روحانیون و نماینده ولی فقیه در استان، تجلیل از خانوادهای شهدای امر به معروف و مدافع سلامت و نشست تخصصی با مسئولان دادگستری استان را از دیگر برنامههای این هفته عنوان کرد.
وی بیان کرد: در جامعه اسلامی که نشات گرفته از تاریخ اسلام است همواره پیامبر، یاران و پیشوایان معصوم از فریضه امر به معروف و نهی از منکر برای پاسداری از صول، مکتب اسلام استفاده شدهاست.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر اضافه کرد: اجرای ۲ فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در فضای کشور اسلامی یک تکلیف همگانی است و هر کسی باید در حیطه کاری خود در قلم، زبان، فکر و اندیشه اقداماتی برای این فریضه الهی انجام دهد که سبب خشنودی خداوند متعال و ائمه اطهار(ع) شود.
وی ادامه داد: آیههای قرآن کریم، روایتهای ائمه اطهار(ع) و بیانات بزرگان و علمای دینی سه مولفه مهم در عرصه فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر به شمار میرود.
رزمجو اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر نشانه فطرت و بیداری انسانها است و اگر فطرت انسانها بر مبنای اصول الهی تنظیم شود زمینه رشد و سعادت جامعه و انسان فراهم میشود.
وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک نوع تعهد، دلسوزی و علاقه انسانها به احکام الهی است و هر کسی متناسب با توان و ظرفیت خود برای ترویج این ۲ فریضه الهی برای بهرهبرداری از توشه الهی باید اقدام کند.
رزمجو اضافه کرد: بی تفاوتی و ساده گذر کردن از فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر باعث میشود ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی گوناگون جایگزین معروفها میشود چنانچه در فضای مجازی دشمنان به این مهم توجه ویژه ای دارند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر بر نقش اصحاب رسانه در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: دستگاههای اجرایی و اداری موظف به تشکیل ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر هستند.
رزمجو افزود: فرهنگ عاشورا بهواسطه عزاداریهای محرم از سوی شیعیان زنده حفظ شدهاست و امسال با توجه به شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا این مراسم بیشتر به فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی سوق یافته و از این طریق فرهنگ عاشورا در جامعه متبلور است.
نظر شما