حجت الاسلام محمود ترابی روز شنبه در همایش گفتمان تقریبی با موضوع "راهکارهای تقویت مساجد تراز انقلاب اسلامی" اظهار داشت: ائمه جمعه و جماعات در کنار مسوولان فرهنگی باید نقش هدایتگری مساجد به عنوان خانه نخست مومنان را در جامعه تبیین کنند.
وی با بیان اینکه کارکرد مساجد در ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همانند زمان پیامبر (ص) شد، افزود: توجه به تقویت مسائل فرهنگی و آموزشی در مساجد، پیش نیاز تربیت انسان دینی است که علما باید بیش از گذشته برای تحقق آن گام بردارند.
حجت الاسلام ترابی اضافه کرد: آنگونه که مقام معظم رهبری نیز تاکید دارند، تمام اماکن اداری و ورزشی باید پیوست فرهنگی از جمله نمازخانه داشته باشند.
همچنین امام جمعه مینودشت نیز در این همایش مسجد را پناهگاه اصلی مسلمانان دانست و گفت: ائمه جمعه و جماعات و علمای تشیع و اهل سنت باید با ارائه برنامههای متنوع و جذاب جوانان را برای حضور بیشتر در مساجد تشویق کنند.
حجتالاسلام رضا کشیری افزود: دشمنان همواره در حال هجمه فرهنگی علیه ایران اسلامی هستند و تلاش می کنند جوانانی که جذب مسجد نشدند را به سربازانی برای رسیدن به مقاصد شوم خود تبدیل کنند.
امام جمعه اهل سنت نگین شهر از توابع شهرستان آزادشهر نیز در این همایش با تاکید بر ضرورت تقویت ارتباط کودکان و نوجوانان با مساجد گفت: در مداس آنگونه که باید به آموزش قرآن توجه نمیشود که نیاز است علما هفتهای یک بار در مساجد کلاسهای آموزش کلام الله مجید را برگزار کنند.
آخوند ابوبکر خوجملی افزود: وقتی تقوای الهی با حضور جوانان در مساجد تقویت شود، نتیجه آن افزایش وحدت اسلامی در جامعه خواهد بود.
یاسر مقسم، معاون فرهنگی و امور اجتماعی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت شمال کشور نیز در این نشست استفاده از فناوریهای آموزشی، تشکیل بانک اطلاعاتی، استفاده از اساتید و صاحبنظران برای تنوع بخشی به برنامههای فرهنگی اجرایی در مساجد، مشارکت دادن جوانان در کارهای فرهنگی مساجد و خوشرویی امام جماعات را از مهمترین راهکارهای تقویب جذب جوانان به مساجد عنوان کرد.
همایش گفتمان تقریبی با موضوع راهکارهای تقویت مساجد تراز انقلاب اسلامی با هماهنگی نمایندگی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس با حضور شماری از علمای تشیع و تسنن شرق گلستان برگزار شد.
استان یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری گلستان افزون بر ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد دارد.
نظر شما