به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد حسین زادگان در نخستین روز از هفته دولت در گفت و گو با خبرنگاران ضمن قدردانی از عملکرد دولت های گذشته، دستاوردهای دولت ها را عملکرد نظام جمهوری اسلامی توصیف کرد و افزود : اگرچه تمام دولت های پس از پیروزی انقلاب اسلامی به نوعی با وجود تحریم ها و شرایط اقتصادی ناشی از تحریم به مردم خدمات رسانی کردند، ولی دولت تدبیر و امید به خصوص در دور دوم در بحرانی ترین شرایط داخلی و خارجی پس از پیروزی انقلاب اسلامی کشور را اداره کرده است.
وی توضیح داد : در تمامی دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی و حتی در هشت سال دفاع مقدس ، کشور در حالی از سوی دولت ها اداره می شد که ما حداقل فضا را برای صادرات نفت و برگشت منابع مالی ناشی از آن داشتیم ، ولی در دولت فعلی به خصوص در ۲.۵ سال اخیر پس از خروج آمریکا از برجام حتی شرایط برای فروش نفت و برگشت منابع مالی نیز با محدودیت هایی بیش از دورات جنگ مواجه شده است.
نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت : با این وجود دولت تدبیر و امید در همین مدت پروژه های بزرگی را در سطح کشور در حوزه های مختلف عمرانی و زیرساختی به بهره برداری رساند که متاسفانه به درستی این دستاوردها که عملکرد نظام جمهوری اسلامی نیز محسوب می شود، در داخل انعکاس نیافته است.
حسین زادگان افزود : باید عملکرد دولت که دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود بدون نگاه های سیاسی برای مردم در راستای امید آفرینی و ایجاد نشاط در جامعه بیان شود و این گونه برخورد در واقع تبلیغی برای کارآمدی نظام محسوب می شود.
وی ادامه داد : امروز دشمنان با به راه انداختن عملیات روانی به دنبال ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی هستند و می خواهند به نوعی امید زدایی در جامعه داشته باشند و پس از جنگ اقتصادی و تروریستی که تا حد زیادی به شکست نیز منجر شده است، به دنبال ضعیف نشان دادن عملکرد های بزرگ دولت هستند.
استاندار مازندران با اشاره به برنامه حذف فیزیکی دولت های پس از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی دشمنان در راستای امید زدایی از مردم ، گفت : در شرایط فعلی دشمنان عملیات روانی و برنامه ریزی خود را از حذف فیزیکی بر امید زدایی و از بین بردن شور و نشاط در جامعه متمرکز کردند.
اطلاع رسانی عملکرد دولت
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به قرار گرفتن دولت تدبیر و امید در آخرین سال فعالیت هشت ساله ، گفت : تمام دستگاه های اجرایی در استان باید در راستای امید آفرینی موظفند تا عملکرد و دستاوردهای دولت را که دستاوردهای نظام محسوب می شود ، برای مردم بیان کنند.
حسین زادگان افزود : باید به گونه ای از سوی شورای اطلاع رسانی برنامه ریزی شود تا مردم در جریان کامل دستاوردهای دولت در استان قرار گیرند و این دستاوردها عملکرد نظام جمهوری اسلامی است.
وی ادامه داد : دولت در شرایط سخت تحریم و مشکلاتی چون کرونا خدمات رسانی می کند و با وجود دشواری ها دولت تمام توان خود را برای خدمات رسانی به کار برد و در همین مدت نیز پروژه های بزرگ زیادی در سطح استانی و ملی به بهره برداری رسیده است.
حسین زادگان در مورد تشکیل منطقه آزاد در مازندران هم توضیح داد : آنچه که در حیطه وظایف دولت بوده در داخل استان و در سطح ملی انجام شد و در قالب لایحه منطقه آزاد مازندران به سه لکه به مجلس شورای اسلامی رفت و به تصویب رسید و سپس به شورای نگهبان ارسال شده که این شورا اشکالات ساختاری را به کل منطقه آزاد از جایگاه وظایف این مناطق وارد کرد.
نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت : به هر حال این مصوبه در بحش مشاوره شورای نگهبان در دست بررسی است و سفری نیز مشاوران شورا در این ارتباط به استان مازندران داشتند . در مجموع ما امیدواریم که منطقه ویژه اقتصادی برای استان مازندران به تصویب برسد.
وی به سرانجام رسیدن منطقه آزاد را پس از سال ها مسکوت ماندن ناشی از تعامل با نمایندگان دانست و اضافه کرد : در شرایط فعلی نیز تعامل خوبی به مدیریت ارشد استانی و نمایندگان وجود دارد و کارهای توسعه ای نیز با همکاری دو جانبه در حال انجام است.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد : به هر حال اختلاف نظر امری طبیعی است، ولی برای فعالیت های توسعه ای استان تعامل خوبی بین نمایندگان فعلی مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیریت ارشد وجود دارد و تمام کارهای توسعه ای نیز با همکاری هم در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد : اگر حتی این مصوبه تشکیل منطقه آزاد با تمام پیگیری ها ، از سوی شورای نگهبان به تصویب نرسید ، باید بار دیگر این مساله با راهکارهای دیگر قانونی پیگیری شود تا به نتیجه برسد و منافع استانی از سوی هر کسی مورد پیگیری قرار گیرد، قابل ستایش است.
احیای ۱۲۹ طرح بزرگ
حسین زادگان در مورد طرح پتروشیمی و برخی مخالفت های زیست محیطی هم توضیح داد : قطعا پروژه های بزرگ صنعتی چون پتروشیمی با پیوست زیست محیطی عملیاتی می شود و پروژه پتروشیمی مطرح برای استان پلی اتیلن بوده که پساب نداشته و مشکلات زیست محیطی آن چنانی که بیان می شود، وجود نخواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد : نباید اجازه بدهیم در راستای توسعه استان مازندران طرح هایی که مطرح شود در نطفه خفه شود، باید اجازه بدهیم که مراحل قانونی پروژه ها طی و پس از آن اظهارنظرهای کارشناسی داشته باشیم .
وی اضافه کرد : این پروژه در حالی از سوی دولت و مسوولان ارشد استانی در حال پیگیری است که برای حدود سه هزار نفر ایجاد اشتغال می شود و در حالی این پروژه بزرگ در صورت اجرا به بهره برداری می رسد که هیچ یک از مدیران دولت دوازدهم در جایگاه مسوولیتی خود نیستند.
نماینده عالی دولت در مازندران در مورد احیاء پروژه های بزرگ صنعتی در دو سال اخیر هم گفت : در۲ سال گذشته حدود ۱۲۹ طرح بزرگ تولیدی و صنعتی در این استان که چندین سال متوقف بوده و یا با ظرفیت پایین فعال بودند، احیاء شده است.
وی صنایع چوب و کاغذ و نساجی قائمشهر را از جمله مهم ترین آنها معرفی کرد و گفت که این دو کارخانه در این مدت احیاء شده و یا با ظرفیت تولیدی آنها افزایش یافته است.
حسین زادگان با اشاره به مشکلات پسماند در استان مازندران هم گفت : در این مدت به خصوص دو سال اخیر در حوزه پسماند در استان مازندران گام های بزرگی برداشته شد به گونه ای که نیروگاه زباله سوز نوشهر به بهره برداری رسید و نیروگاه ساری نیز تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
وی افتتاح کمپوست شهرستان تنکابن و احیاء کمپوست بهشهر را مهم ترین اقدام برشمرد و اظهار داشت : برای کمپوست شهرستان بابل و برخی شهرستان های دیگر نیز در حال پیگیری برای دریافت اعتبار هستیم.
استاندار مازندران گفت : برای ساماندهی پسماند در این خطه شمال کشور ، پس از سال ها سازمان پسماند که در سایر استان های کشور دارای چارت اداری بوده، در استان مازندران نیز تشکیل شد و می تواند از این پس مشکلات این حوزه را به طور مستقل پیگیری کند.
نظر شما