استاندار قم در حاشیه این آیین در گفتوگو با خبرنگاران، بابیان اینکه ظرفیتهای فناوری خوبی در استان وجود دارد،اظهار داشت: شرایط کرونایی ما را ملزم به بهرهمندی از رویکردهای فناوری کردهاست.
بهرام سرمست گفت: این محصولات نشان داد که ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه فناوری وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه زیرساختهای فناوری ارتباطات و اطلاعات در قم فراهم است گفت: جوانان قم در توسعه اقتصاد دانشبنیان پیشتاز هستند و ظرفیتهای فناوری خوبی را فراهم کردهاند.
سرمست از بهرهبرداری از ۲۱۱ پروژه استانی در هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژهها بااعتباری بالغبر ۵۳۰۰ میلیارد تومان و با اشتغالزایی ۱۵۰۰ نفر به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی بابیان اینکه یک سال اخیر سال پرفرازونشیبی برای استان بوده است گفت: باوجود مشکلات عدیده اقتصادی و شیوع ویروس کرونا سعی کردهایم برنامههای رونق و جهش تولید را نیز دنبال کنیم.
وی با تاکید بااینکه دولت تدبیر و امید در طرح تحول نظام سلامت اقدامات کمنظیری انجام داده است گفت: لازم است با تقویت هرچه بیشتر زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات از مراجعه حضوری مردم در دستگاههای اداری جلوگیری کنیم.
استاندار قم مدیران دستگاههای اجرایی را مکلف به تقویت زیرساختهای ICT در سازمانهای تابعه خود کرد و افزود: وظیفهداریم ویروس کرونا را جدی بگیریم و در این زمینه باید ارتباط مردم با دستگاه اجرایی غیرحضوری و آنلاین باشد.
سرمست توجه به زیرساختهای فناوری و اقتصاد دانشبنیان را از اولویتهای دولت دانست و گفت: کرونا به همراه اقتضای عصر آینده به ما نشان دادند که باید زیرساختهای فناوری را توسعه بخشیم.
توسعه فناوری اولویت قم
رییس پارک علم و فناوری استان قم نیز بابیان اینکه با تمام توان در کنار فناوران استان خواهیم بود، گفت: توسعه فناوری باید جزء برنامههای اصلی فعالیت استان باشد.
سید حسین اخوان علوی ابراز کرد: فناوران باید در هر شرایطی حمایت شوند تا بتوانند ظرفیتهای فناوری استان را تقویت کنند.
وی با تاکید بااینکه باید فناوران از مرحله طراحی ایده تا مرحله تبدیل به محصول باارزش افزوده حمایت شوند گفت: پارک علم و فناوری استان قم با این رویکرد برنامه حمایتی خود از واحدهای فناور را طراحی کرده است.
اخوان علوی افزود: حمایتهای پارک در زمینه زیرساختی، مشاوره، توانمندسازی، ارایه تسهیلات، معرفی و تبلیغ محصولات، حل مشکلات فنی، زمینهسازی و توسعه صادرات، اخذ مجوز و استانداردهای لازم و سایر امکانهای حمایتی میباشد.
در این آیین ۵ محصول فناورانه پایانه خودکار فروش خدمات گردشی( شرکت همای آسمان)، اپلیکیشن استخدام مای جاب(توسعه اشتغال کارا پویش پارس)، خازن کوپلاژ فشارقوی( تسلا پیشرو اخوات)، شبکه اجتماعی روبرد(کارآوران ره داد امید) و کیسه افزایشدهنده ماندگاری میوه و سبزیجات(نانو فیدار نیکان پارس) محصولات خود را رونمایی کرده و در معرض نمایش گذاشتند.
این محصولات هریک در حوزههای خدمات گردشگری آنلاین، کاریابی الکترونیک، تقویت ژنراتور و الکتروموتورهای نیروگاهی و فشارقوی، ایجاد تعامل شبکهای چندوجهی میان صنعت و دانشگاه و افزایش ماندگاری انواع سبزی و میوه با استفاده از پلاستیکهای زیستتخریبپذیر نقش محوری و تعیینکننده دارد.
آیین رونمایی از دستاوردهای فناورانه پارک علم و فناوری قم با حضور بهرام سرمست، استاندار قم، احمد امیرآبادی و حجتالاسلام ذوالنوری، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و جمعی مسئولان استانی درحاشیه جلسه شورای اداری قم برگزار شد.
نظر شما