علی قنبری مطلق روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، مسئول پیاده سازی پرونده و نسخه الکترونیک را دبیرخانه شورای عالی بیمه اعلام کرد و گفت: با همکاری ذینفعان مختلف از جمله معاونت درمان و مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، دبیرخانه مدیریت ملی سرطان و سازمان های بیمه این کار به نتیجه مطلوب خواهد رسید.
قنبری مطلق اظهار امیدواری کرد که با تمهیدات دبیرخانه شورای عالی بیمه مانند تسریع در پرداخت ها همچنین تمهیداتی که در سامانه سیمای سرطان برای راحتی و تسهیل کار پزشکان در نظر گرفته شده است، این موضوعات هرچه زودتر به مرحله اجرا برسد.
رییس اداره سرطان وزارت بهداشت بیان داشت: در پرونده الکترونیک بیماران سرطانی امکان جستجوی پیشرفته بیماران بر اساس کد ملی و سایر متغیرها وجود دارد، حتی سوابق خدماتی بیمار از جمله نوع آزمایش، خدمات تصویربرداری و شیمی درمانی را می توان مشاهده کرد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه ارزیابی و برنامه ریزی، شرح حال های دقیق و منظم بیماران قابل ثبت است، افزود: گزارشات ساختارمندی برای تشخیص و پاتولوژی سرطان طراحی شده است که این گزارشات کمک می کند تا پزشکان تصمیم بهتری در مورد درمان بیماران بگیرند.
رییس اداره سرطان وزارت بهداشت گفت: داشبورد اطلاعاتی سرطان هم از مهرماه در اختیار سیاستگذاران، پژوهشگران و محققان قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص شناسایی بیماران سرطانی مبتلا به کرونا گفت: طی ۶ ماه گذشته ۳ هزار و ۷۷۵ بیمار سرطانی دچار کرونا شدند. این اطلاعات بر اساس کد ملی بیماران که در ۲ سامانه وجود داشت، به دست آمده است.
یکی از این سامانهها، سامانه سیمای سرطان (سامانه یکپارچه مدیریت اطلاعات سرطان) است که دوم شهریور با حضور جمعی از مسئولان در وزارت بهداشت رونمایی شد. در این سامانه علاوه بر ثبت دقیق اطلاعات بیماران، حمایت مالی مناسب از آنان هم مطرح است که در حال حاضر حمایت های مالی بر اساس اطلاعات دقیق صورت نمی گیرد. این سامانه کمک می کند حمایت ها از بیماران بر مبنای اطلاعات درست، تخصیص پیدا کند.
نظام ثبت سرطان نیز در قالب سامانه سیمای سرطان راه اندازی شده و اطلاعات جامعی از تمام سرطان های موجود در ایران به دست آمده است که در قالب این سامانه تمام اطلاعات فرد مبتلا به سرطان در دسترس پزشکان، نظام سلامت کشور و بیمه قرار می گیرد و این اطمینان خاطری برای بیماران است.
نظر شما