نقاط ضعف مناطق کشور برای آغاز سال تحصیلی به قوت تبدیل می‌شود

تهران- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه اطلاعات و شرایط مناطق کشور برای آغاز سال تحصیلی جدید را در اختیار دارد و با رصد و بررسی وضعیت نقاط مختلف ضعف‌ها را به قوت تبدیل می‌کند.

قاسم احمدی لاشکی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، درباره شرایط بازگشایی مدارس در مناطق مختلف کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: برای آغاز سال تحصیلی در مناطق روستایی و عشایری مانور زودهنگام برگزار شد، تمام معاونان وزارت آموزش و پرورش به استان‌های مختلف کشور اعزام شدند تا از وضعیت دانش آموزان و مناطق به طور کامل آگاهی به دست آورند.

 وی درباره امکان حضور دانش‌آموزان در مدارس اظهار داشت: سه وضعیت قرمز (آموزش مجازی)، زرد (آموزش نیمه حضوری) و سفید (آموزش حضوری) برای سال تحصیلی جدید در نظر گرفته شده است که آموزش و پرورش براساس شرایط استان ها و تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا اقدام می‌کند.

برگزاری سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش ۱۱ و ۱۲ شهریور

معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش همچنین درمورد برگزاری سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش که ۱۱ و ۱۲ شهریورماه برگزار می شود، گفت: براساس شورای سیاست گذاری این وزارتخانه و تاکیدات وزیر آموزش و پرورش برای اعتماد سازی بیشتر این اجلاس به منظور بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید تشکیل می شود.

احمدی لاشکی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت تصریح کرد: ۳۳ دوره این اجلاس طی سال های گذشته برگزار شد، بنیانگذار این حرکت شهید رجایی بود که در ایام نخست وزیری خود  در سال ۵۹ همزمان سرپرستی آموزش و پرورش را هم برعهده داشت.

وی تاکید کرد:  این اجلاس‌ها برگزار شد تا همه مردم از نقاط مختلف کشور در یک مکان جمع شوند و با انتقال تجربه های خود فاصله ستاد تا مدارس را به حداقل برسانند.

وی اجلاس امسال را به دلیل برگزاری مجازی با سایر اجلاس‌های گذشته متفاوت دانست و یادآور شد: کرونا شرایط را نه تنها در ایران بلکه در سایر جهان تغییر داده است به همین دلیل بحث آموزش مجازی بوجود آمد.

معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این اجلاس هم مانند بازگشایی مدارس به صورت مجازی و براساس پروتکل‌های وزارت بهداشت به صورت مجازی برگزار می‌شود، براین اساس یک مجموعه مرکزی شکل گرفت که به طور مستقیم با مرکز استان‌ها ارتباط برقرار کند.

احمدی لاشکی عنوان کرد: اجلاس سی و چهارمین، اولین و آخرین اجلاس دولت دوازدهم است که می تواند مکانی برای ارائه گزارش عملکرد  دولت و هم شروع سال تحصیلی جدید باشد. همچنین این اجلاس به عنوان آخرین اجلاس قرن برای رسیدگی به مسایل مجازی  است.

وی به تشریح عملکرد شبکه شاد برای آموزش مجازی دانش آموزان در شرایط کرونا پرداخت و گفت: ۱۶ اردیبهشت ۹۹ با سخنرانی رییس جمهوری عملا شبکه شاد کلید خورد، پس از راه اندازی این شبکه  یک میلیون و ۱۴۰ هزار نفر مخاطب آن شدند، این اقدام کاری نوین است که حاکمیت نیز به طور مستقیم در کنار تعلیم و تربیت قرار گرفت.

معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش با بیان این که آموزش و پرورش از آسیب و تهدید کرونا به عنوان یک فرصت استفاده کرد، افزود: آموزش و پرورش به دنبال آن است که در آغاز سال تحصیلی جدید فرمایشات رهبر معظم انقلاب را در صورت صلاحدید ایشان از فضای مجازی (شبکه شاد) برای سراسر کشور پخش کند.

 احمدی لاشکی درباره محورهای اصلی سی و چهارمین اجلاس آموزش و پرورش گفت: تعیین خط مشی و برنامه های آغازین در سال تحصیلی جدید، بهره مندی از فناوری‌های نوین، استمرار یادگیری، تربیت تمام ساحتی براساس سند تحول بنیادین خط مشی حمایت از خانواده‌ها در سال تحصیلی آینده، مدیریت و راهبری آموزش براساس سند تحول، عدالت آموزشی و برابری فرصت‌های یادگیری در زیست بوم جدید و اقتصاد آموزش و پرورش و تحول در بهره‌برداری منابع از محورهای اصلی این اجلاس است.

وی ادامه داد: امید است با رهنمودهای اسناد بالادستی، فرمایشات رهبری و قوانین کشور بتوان خرد جمعی را به این مرحله برسانیم که سال تحصیلی جدیدی را با موفقیت آغاز کنیم.

یک قسط اردوگاه شهید باهنر باقی مانده است

معاون وزیر آموزش و پرورش درمورد وضعیت اردوگاه باهنر هم اظهار داشت:در سال ۱۳۹۳ به جهت حل بخشی از مشکلات مالی اردوگاه شهید باهنر با ۴ هزار میلیارد تومان به صورت تضامنی واگذار شد.
احمدی لاشکی افزود: آموزش و پرورش و بویژه شخص وزیر در حال پیگیری این امور است، از میان اقساط تنها یک قسط آن باقی مانده که بنابر اعلام محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه قسط آخر نیز به زودی پرداخت می شود.

وی تاکیدکرد اردوگاه شهید باهنر قلب آموزش و پرورش است از این رو برای حفظ آن تلاش می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش همچنین درمورد پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی یادآور شد: این پذیرفته شدگان همراه با نیروهای پیش دبستانی و شرکتی باید تا آخر سال ۱۴۰۰ راهی دانشگاه فرهنگیان شوند تا در نهایت امور استخدام آنها انجام شود.
احمدی لاشکی با بیان این که آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید ۲۵ هزار ردیف استخدام در نظر گرفته است، اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت استخدامی این افراد نیز پیگیری می‌شود.
وی همچنین به آزمون استخدامی ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: ۲۷ هزار و ۳۰۰ مجوز برای این بخش وجود دارد، این آزمون استخدامی یک ماه بعد از انتشار دفترچه برگزار می شود.
احمدی لاشکی با بیان این که ۲۰ هزار نفر از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند، یادآورشد: نیروهای خدمات خرید و پیش دبستانی و آموزش و پرورش که سابقه همکاری سالانه با این وزارتخانه را دارند نیز براساس قانون باید تعیین تکلیف شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha