کرونا، جذابیت تجارت ریلی با ترکیه را افزایش داد

تهران- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه گفت: پیش از این، تجارت ریلی با ترکیه مورد توجه صادرکنندگان نبود، اما پس از شیوع کرونا تقاضا برای تجارت با ریل رو به افزایش گذاشت به طوری که اکنون به ۱۵۰ واگن رسیده است.

مهرداد سعادت روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به بسته شدن مرزها در پی شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: بر همین اساس در آمار مبادلات تجاری نسبت به چهارماهه نخست سال گذشته شاهد کاهش بودیم که با بازگشایی مرزها، تولیدکنندگان و صادرکنندگان در تلاش برای جبران این فاصله هستند.
وی افزود: فاصله ریالی مبادلات تجاری در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با سال گذشته با توجه به روند صعودی صادرات در شرایط فعلی، افزایش نرخ ارز و تغییر در قیمت محصولات جبران خواهد شد و همچنین برنامه ریزی هایی برای افزایش حجم مبادلات انجام شده است که به زودی محقق می شود.
وی با اشاره به افزایش تقاضا برای تجارت با ریل در زمان شیوع کرونا تصریح کرد: پیش از این تجارت ریلی با ترکیه برای صادرکنندگان مورد توجه نبود اما در شرایط فعلی با ارائه خدمات مناسب به از این طریق در حال حاضر ترافیک انتقال بار نیز داریم.
وی با اشاره به آغاز فعالیت خط ترانزیتی ایران و اروپا از مسیر ترکیه خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه ۱۵۰ واگن از خط ریلی میان دو کشور تبادل کالایی انجام می شود و تجار با توجه به ارتقاء خدمات، در صدد جبران صادرات سال جاری با استفاده از این بخش هستند که به زودی تحقق خواهد یافت.
سعادت با اشاره به همراهی ملت، تجار و دولت ترکیه برای عبور از شرایط تحریم اظهار داشت: در واردات کالا از این کشور نیز با مشکلی مواجه نیستیم و اقلام از بنادر ترکیه ترانزیت می شود و به صورت ریلی و زمینی وارد ایران می شود.
وی همچنین در خصوص برخی شایعات مبنی بر اینکه ترکیه با کشف ذخایر گازی در دریای سیاه از این پس اقدام به خرید این محصول از ایران نمی کند، گفت: این ادعا، تفسیری است که عده ای با اعلام این خبر مطرح کرده اند اما این کشور به طور رسمی چنین تصمیمی را به ایران اعلام نکرده است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha