محمد مددی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پروانهها از شهریور سال گذشته تاکنون برای محصولات گوناگون استان صادر شده تا شمار کالاهای دارای نشان استاندارد همدان به ۶۷۴ فرآورده برسد.
وی درباره وضعیت واحدهای فعال استان همدان گفت: ۶۳۴ واحد تولیدی و خدماتی مشمول استاندارد اجباری هستند و تمام فرآیند تولید فراوردههای آنان زیر ذره بین کارشناسان استاندارد قرار دارد.
مدیرکل استاندارد همدان به کیفیت محصولات استان اشاره کرد و افزود: بسیاری از این کالاها قابلیت حضور در بازارهای جهانی را دارد و در این راستا ۹۰۸ گواهینامه انطباق برای کالاهای صادراتی صادر شده است.
مددی خاطرنشان کرد: با هدف نظارت بر کیفیت محصولات و ناامن کردن بازار برای عرضه کالای بدون استاندارد در این مدت ۹ هزار و ۸۳ بازرسی انجام شد که ۲۸ واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
به گفته وی ۲۵ واحد تولیدکننده کالای غیر استاندارد نیز شناسایی و به مراجع قضایی ارجاع و در این مدت به ۱۲ مورد شکایت مصرف کنندگان هم رسیدگی شد.
مدیرکل استاندارد همدان یادآوری کرد: ۲۶ آزمایشگاه در زمینه غذا و کشاورزی، صنایع ساختمانی، شیمیایی، اوزان و مقیاسها، مکانیک و فلزشناسی با استاندارد همکاری میکنند.
مددی گفت: در نیمه دوم سال گذشته تاکنون یک هزار و ۶۲۴ نازل جایگاههای سوخت مایع آزمون شده و ۳۴۵ باسکول همکف و ثابت نیز مورد سنجش قرار گرفت و صحت عملکرد یک هزار و ۴۶۸ وسیله توزین هم برای کارشناسان استاندارد محرز شد.
وی با بیان اینکه ۳۱۹ وسیله در شهربازیهای استان دارای مجوز بهره برداری هستند گفت: ۴۵۴ بازرسی از این تجهیزات و وسایل بازی انجام شده تا ایمنی لازم را برای استفاده مردم داشته باشد.
مدیرکل استاندارد همدان افزود: ۸۰۰ گواهینامه ایمنی و عملکرد آسانسور برای مجتمعهای مسکونی و اماکن عمومی استان از هفته دولت پارسال تا امسال صادر شده است.
تدوین و تجدید نظر ۴۰ استاندارد ملی در این مدت از دیگر فعالیت های اداره کل استاندارد همدان بود که مددی به آن اشاره کرد.
نظر شما