۳۰۰ لیتر بر ثانیه سهمیه آب به شهرک های صنعتی اصفهان اختصاص یافت

اصفهان- ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: حدود ۳۰۰ لیتر بر ثاینه آب و پساب بعنوان منابع آب پایدار در دولت تدبیر و امید به شهرک‌ها و نواحی صنعتی اصفهان اختصاص یافت.

محمدجواد بگی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این مقدار آب از طریق اجرای حدود یکصد کیلومتر خط به شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای استفاده کارگران و صنعتگران انتقال یافت.

وی ادامه داد: تامین آب یکی از مهمترین زیرساخت های سرمایه گذاری در صنایع و ایجاد زیرساخت‌ لازم برای سرمایه گذاری و ارائه خدمات حمایتی به صنایع کوچک و متوسط هم از وظایف اصلی شرکت شهرک های صنعتی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: انتقال پساب شهری برای مصارف صنعتی برای نخستین بار در کشور و استان انجام شد.

به گفته بگی، در زمان حاضر سامانه استحصال پساب در مجموعه شهرک های صنعتی استان بارگذاری شده که پساب را در حد استاندارد آب آشامیدنی تصفیه و در اختیار واحدهای صنعتی قرار می‌دهد.

وی بازگشت پساب به چرخه مصرف و کاهش مصرف آب، بهینه سازی مصرف و حفظ محیط زیست را از مهمترین اهداف شرکت شهرک‌های صنعتی در ایجاد تصفیه خانه‌های پساب اعلام کرد.

بگی اضافه کرد: پساب‌ شهری در این روش بطور کامل تصفیه و بازچرخانی شده و قابلیت استفاده تا چندین بار را پیدا خواهد کرد و این چرخه میزان مصرف آب را در شهرک های صنعتی استان بشدت کاهش می‌دهد.

به گفته وی، هم اکنون تامین آب ۶۷ شهرک و ناحیه صنعتی استان به میزان ۷۰۵ لیتر بر ثانیه انجام شده است.

بگی خاطرنشان کرد: نیاز شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به یک هزار و ۷۰۰ لیتر بر ثانیه آب است که تا امروز حدود ۷۰۰ لیتر بر ثانیه آن محقق شده و ۳۰۰ لیتر دیگر در حال اجراست.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت طرح های هدایت آب توسط مسوولان ادامه داد: حجم مصرف آب کل واحدهای صنعتی معادل ۳ تا ۵ درصد مصرف آب کل استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد آب در بخش کشاورزی استان مصرف می شود، اظهار داشت: مقایسه اشتغال در بخش‌های کشاورزی و صنعت تفاوت تراز را مشخص می‌کند.   

وی با بیان اینکه ۱۴ مدول تصفیه خانه به ظرفیت حدود ۱۲ هزار متر مکعب در شبانه روز در شهرک های صنعتی استان ایجاد شده است، اضافه کرد: مطالعات طراحی تصفیه خانه و شبکه جمع آوری فاضلاب در شهرک های صنعتی جی، منتظریه، راوند کاشان، نجف آباد ۲ و فناوری انجام و مدول دوم در شهرک‌های صنعتی رنگسازان، امیرکبیر کاشان در این دوره اجرا شده است .

بگی گفت: همچنین مطالعات طراحی سامانه استحصال آب صنعتی شهرک صنعتی مورچه خورت با ظرفیت ۵۰۰ متر مکعب در روز و سامانه استحصال آب از فاضلاب شهری در شهرک صنعتی رنگسازان با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در روز اجرا شده است. 

ایجاد ۶۷۳ هکتار فضای سبز در شهرک‌های صنعتی استان اصفهان 

وی گفت: در هفت سال گذشته ۶۷۳ هکتار فضای سبز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان افزود: ۱۰ درصد از فضای شهرک‌های صنعتی باید برابر قانون به فضای سبز اختصاص یابد که اکنون این مقدار فضای سبز در شهرک‌ها  و نواحی صنعتی استان ایجاد شده است.

به گزارش ایرنا، تاکنون ۷۵ مجوز ایجاد شهرک و ناحیه صنعتی در استان اصفهان صادر شده که تاکنون از میان آنها ۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی به بهره برداری رسیده است.
اصفهان با ۱۲ هزار هکتار از نظر تعداد و اراضی شهرک‌های صنعتی مقام نخست را در کشور دارد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha