محمد پورداود روز سه شنبه در حاشیه سی و چهارمین اجلاس سراسری روسای آموزش و پرورش کشور که به صورت ویدئو کنفرانس با رییس جمهوری برگزار شد، با اشاره به مهمترین اقدامات آموزشوپرورش در دولت تدبیر و امید افزود: استفاده از خردجمعی همچون حضور همکاران در شورای عالی آموزشوپرورش به انتخاب فرهنگیان از دیگر فعالیت های دولت در این بخش است.
وی تدوین برنامه عملیاتی سند تحول بنیادین، تلاش برای افزایش سرمایه اجتماعی و کاهش فاصله صفوستاد را از جمله اقدامات مهم این دولت در دستگاه تعلیموتربیت عنوان کرد.
پورداود با تاکید بر اینکه آموزشوپرورش باید به گفت و گوی اجتماعی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم حساس کردن ۲ گروه مسوولان و مردم نسبت به نهاد تعلیموتربیت و اطلاعرسانی پشت سر هم به افراد اثرگذار در تصمیمگیریها و نیز مردم به عنوان ولینعمتان انقلاب اسلامی ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان اجلاس سراسری روسای آموزشوپرورش را فرصتی برای ترسیم برنامههای راهبردی خاص و بلندمدت برای دستگاه تعلیموتربیت با افق آینده پژوهانه دانست.
پورداود گفت: آموزشوپرورش کانون خلق دنیای آینده و فراگیرترین نهاد کشور است که به نوعی بیشتر خانوادهها با آن سروکار دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان اظهار داشت: برنامهریزی برای این گستره عظیم از عهده یک نفر و خود نهاد تعلیموتربیت بر نمیآید.
پورداود با اشاره به تاکید اسلام بر مشورت و خرد جمعی، عنوان کرد: تصمیمگیری برای سبک زندگی آموزشیوپرورشی متناسب با وضعیت کنونی با تبادل افکار در ذهن و افزایش کارایی کیفی و کمی آموزشوپرورش در دوران حال و پساکرونا ۲ هدف عمده اجلاس روسای آموزشوپرورش است.
وی سیوچهارمین دوره این اجلاس را نخستین تجربه اجلاس روسای آموزشوپرورش در بستر الکترونیک پس از انقلاب اسلامی خواند و بیان کرد: این اجلاس مهمترین رویداد آموزشوپرورش در پایان قرن حاضر است که نیازها، فرصتها و چالشهای فراروی نهاد تعلیموتربیت را هدف قرار میدهد تا با افق آیندهپژوهانه، برنامههای راهبردی خاص و بلند مدت برای این نهاد ترسیم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان افزود: حضور مقامات بلندپایه در برنامههای آموزشوپرورش به ویژه در دوران کرونا در بستر شاد و گفت و گو بر مدار تحول و تنویر افکار عمومی، آموزشوپرورش را به سمت جایگاه واقعی خویش هدایت میکند.
نظر شما