حسین میرزایی در گفت و گویی اظهار داشت: مهلت دریافت آثار فراخوان دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی در سامانه WWW.FARABIAWARD.IR تا ۳۰ مهرماه ادامه دارد.
وی افزود: آثار مورد پذیرش جشنواره همچون ادوار گذشته در چهار قالب گفتمان کتاب پژوهشی، گزارش اختتام یافته پژوهش، رساله دکتری و پایاننامه کارشناسیارشد است.
رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درباره تاریخ تهیه آثار ارسال شده، افزود: آثاری که از ابتدای سال ۱۳۹۶ تا پایان اسفند ۱۳۹۸ پایان یافتهاند میتوانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند.
به گفته میرزایی، آثار علمی در این جشنواره در ۱۵ گروه علمی اخلاق، ادیان و عرفان، تاریخ، جغرافیا و باستان شناسی، حقوق، زبان، ادبیات و زبان شناسی، علوم اجتماعی و علوم ارتباطات، علوماقتصادی، مدیریت و علوم مالی، علوم تربیتی، روانشناسی و علوم ورزشی، علوم سیاسی، روابط بین الملل و مطالعات منطقهای، علوم قرآنی، تفسیر و حدیث، فقه و اصول، فلسفه، منطق و کلام، فناوری اطلاعات، اطلاع رسانی و کتابداری، مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)، مطالعات هنر و زیبایی شناسی و مطالعات میان رشته ای دریافت می شوند.
رییس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی درباره بخش بین المللی این جشنواره خاطرنشان کرد: بخش بین الملل جشنواره نیز آثار مربوط به حوزه ایران شناسی و اسلام شناسی را دریافت میکند.
وی تاکید کرد: همچون ادوار گذشته در بخش ویژه نیز جایزه شخصیتهای پیشرو علوم انسانی و اسلامی، پیشکسوت علوم انسانی و اسلامی، مترجم برتر، انجمن علمی برتر، نشریه علمی برتر و نظریهپرداز برتر اعطا خواهد شد.
میرزایی همچنین با بیان اینکه ثبت آثار در سامانه جشنواره در دو قالب حقیقی و حقوقی است، اظهار داشت: علاوه بر اینکه مولفین و پژوهشگران میتوانند نسبت به ثبت آثار در سامانه اقدام کنند، ناشران، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، انجمن های علمی و گروه های علمی آموزشی و پژوهشی نیز چنانچه اثری را واجد شایستگی لازم میدانند به معرفی و ثبت آثار پیشنهادی مبادرت ورزند و زمینه شناسایی آثار فاخر را فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره بینالمللی فارابی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کمیسیون ملی یونسکو، دفتر منطقهای و کمیسیون ملی آیسسکو، بنیاد ملی نخبگان و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر ساله برگزار می شود.
نظر شما