به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، حسن خیریانپور در نشستی با مدیرکل و کارکنان دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری همچنین از پیگیری برای احیای واحدهای راکد به عنوان اولویت مهم دیگر یاد و تاکید کرد : در اولین گام ، پالایش آماری از واحدهای راکد ، نیمه فعال و واحدهایی که در تملیک بانک ها هستند انجام و اقدامات اساسی برای احیاء و بازگشت آنها به چرخه تولید باید صورت گیرد.
وی با اظهار این که پیگیری طرح های توسعه ای حوزه اقتصادی استان و برنامه های جهش تولید ضروری است ، بر اهمیت ترویج و گسترش زراعت چوب و استفاده از اراضی مناسب برای عملیاتی نمودن طرح های این حوزه تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد منابع طبیعی استان ضمن تعیین عرصه ها و سهم هر شهرستان , نهال مورد نیاز را تأمین نماید.
خیریانپور افزود : با توجه به این که تا کنون مجوز حدود ۷۰ اسکله چند منظوره تفریحی و توریستی در حاشیه دریای خزر صادر شده ، ضروری است دستگاه های اجرایی مرتبط و فرمانداران و شهرداران در جهت جذب سرمایه گذار برای عملیاتی نمودن این اسکله ها اقدام کنند.
وی اتمام و افتتاح طرح های تولیدی و اقتصادی بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی را از دیگر برنامه های استان معرفی و تاکید کرد که باید با همه توان در این جهت اقدام شود.
معاون استاندار مازندران بر توجه به طرح مهارت آموزی هم تاکید کرد و گفت: امسال هم با همکاری فنی و حرفه ای و فرمانداران و مراکز نظامی و انتظامی برنامه مهارت آموزی را به صورت جدی پیگیری و هماهنگی و اقدام خواهیم داشت.
اجرای برنامه های جهش تولید در سال ۱۳۹۹
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران همچنین در نشستی با مسئولان دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بر پیگیری مصوبات کارگروه های اقتصادی و رصد و نظارت بر عملکرد ادارات کل مرتبط با بخش های اقتصادی استان تاکید کرد و گفت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان یکی از مهم ترین کارگروه های استان است که نتایج آن موجب افزایش اشتغال و رونق تولید خواهد شد از این رو لازم است این جلسات با کیفیت و جدیت در استان و شهرستان ها برگزار و مصوبات آن مورد پیگیری و اقدام قرار گیرد .
وی با تاکید بر اهمیت اجرایی شدن برنامه های جهش تولید در سال جاری، افزود : برای جذب تسهیلات در جهت اشتغال و رونق تولید بویژه در بخش های مختلف از جمله توسعه کشت گلخانه ای باید انجام گردد.
خیریانپور با تاکید بر مستندسازی فعالیت ها و اطلاع رسانی بموقع خدمات و اقدامات ، گفت: باید در زمینه تحقق جدی ۳۰ اولویت ابلاغی اقتصادی به فرمانداران و نیز تحقق و عملیاتی کردن برنامه های جهش تولید و مستندسازی آن اقدامات لازم صورت پذیرد.
وی با اشاره به اینکه بهره برداری از پایانه های صادراتی از اولویت های اقتصادی استان است ، افزود : توسعه کشت گلخانه ای در حوزه خرد روستایی و در حجم شرکت های بزرگ سرمایه گذاری و هکتاری به صورت جدی مورد پیگیری واقع شود.
خیریانپور برگزاری مستمر جلسات شورای هماهنگی بانک ها را برای هدایت تسهیلات و منابع بانک ها به سمت تولید و اشتغال و به ویژه حوزه های کشاورزی , صنعت و معدن ، گردشگری و اقتصاد دانش بنیان ضروری دانست و گفت: باید مجموعه ۱۴ بانک دولتی استان به این مهم توجه کنند.
وی افزود : هلدینگ ثروت آفرینی ، توسعه دیپلماسی اقتصادی و بهبود ارتباطات بین المللی با کشورهای حوزه اوراسیا و برگزاری جلسات به صورت ویدئو کنفرانس با استانداران استان های کشورهای هدف از اقداماتی است که باید مورد پیگیری قرار گیرد .
خیریانپور بر نظارت در عملکرد اصناف و واحدهای صنفی هم تاکید کرد و گفت : باید استانداری و فرمانداری با توجه به جایگاه خود به عنوان نماینده عالی دولت بر نقش محوری خود در استان و شهرستانها بر حوزه بازار هم از جهت تأمین اقلام مورد نیاز عمومی و هم نظارت و کنترل قیمتها و هم هدایت اتحادیه ها و اتاق های اصناف عمل نمایند.
نظر شما