دفتر انجمن خرما در استان هرمزگان راه اندازی شد

بندرعباس- ایرنا- دفتر انجمن خرما در هرمزگان با هدف حضور بیشتر در بازارهای مصرف داخلی وخارجی روز دوشنبه در بندرعباس راه اندازی شد.

رییس سازمان صنعت،معدن وتجارت هرمزگان در حاشیه راه اندازی این انجمن گفت: نزدیکی این استان به بازارهای هدف خرما و محصولات فراوری شده آن می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه گذاران باشد.
خلیل قاسمی افزود: سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان نیز از سرمایه گذاران در طرح‌های فرآوری خرما در این استان حمایت می‌کند.
وی بیان داشت: پیگیری و ‌ساماندهی تولید، ‌فراوری و صادرات خرمای از دیگر اهداف راه اندازی این دفتر اشت که امید می‌رود با فعالیت این دفتر زمینه تبدیل خرما به محصولات با ارزش افزوده بالا در منطقه فراهم شود.
این مسوول بر لزوم انجام تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی در حوزه خرما در هرمزگان تاکید کرد و اظهارداشت: دانشگاه‌ها، تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی لازم باتوجه به استعداد تولید خرما در هرمزگان را انجام دهند تا بتوانیم اقدام‌های بهتری در این زمینه داشته باشیم.
قاسمی ابرازداشت: بیشتر فعالان چرخه صنعت خرما با علم روز و آخرین تکنولوژی‌ها و دستاوردهای دنیا در زمینه خرما بیگانه‌اند و برگزاری تورهای بین المللی با هدف ارائه آموزش مناسب به آن‌ها الزامی است.
وی یادآورشد: ارقام خرمای هرمزگان برای صادرات و معرفی به بازارهای جهانی، نیازمند برندسازی و توسعه بسته‌بندی، فرآوری و ایجاد صنایع تبدیلی می‌باشد.
قاسمی در پایان ادامه داد: توسعه تولید، فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی فروش خرما می‌تواند اشتغال بسیاری ایجاد کند و افزایش رفاه برای مردم روستاهای استان را به همراه داشته باشد.
هرمزگان با برداشت سالانه ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۷ هزار هکتار نخلستان رتبه چهارم تولید و سوم سطح زیرکشت خرما در کشور را دارد.
در این استان ۵۵ نوع خرما تولید می‌شود که ۲۰ نوع آن تجاری داخلی و خارجی است و سه نوع پیارم، خاصویی و مضافتی به کشورهای استرالیا، کانادا، روسیه و کشورهای آسیای میانه صادر می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha