به گزارش روزنامه تلگراف، محققان در منطقه «تایرولن» در اتریش در این مطالعه ۸۶ بیمار کرونایی را که در فاصله زمانی میان ۲۹ آوریل تا نهم ژوئن (۱۰ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد) در بیمارستان بستری شده بودند، مورد بررسی قرار داده و نتیجه این بررسی را در کنگره بین المللی انجمن تنفسی اروپا گزارش دادند.
در این مطالعه تمامی بیماران به ترتیب ۶، ۱۲ و ۲۴ هفته پس از ترخیص از بیمارستان دوباره برای ارزیابی به بیمارستان بازگشتند؛ نتایج این ارزیابی نشان داد که بیش از نیمی از آنها در اولین ویزیت، حداقل یک علامت مداوم داشتند که عمدتا نفس - نفس زدن و سرفه کردن بود و تصویربرداری سی تی اسکن نشان می داد که ۸۸ درصد از این بیماران آسیب ریه داشتند اما در مراجعه بعدی که ۱۲ هفته پس از ترخیص از بیمارستان بود، علایم بهبود و آسیب ریه در ۵۶ درصد از بیماران مشاهده شد.
دکتر سابینا ساهانیچ دانشجوی دکترای بالینی در کلینیک دانشگاه در اینسبروک و بخشی از تیم تحقیقاتی که این مطالعه را انجام دادند، گفت: نتایج این مطالعه نشان می دهد که ریه ها مکانیزمی برای خودترمیمی دارند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همهگیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.
بر اساس آخرین گزارش پایگاه اینترنتی وردومیتر، تاکنون ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۷۷۰ نفر در جهان به این بیماری مبتلا شدهاند، ۱۹ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۸۲۲ نفر بهبود یافتهاند و ۸۹۳ هزار و ۱۳۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
دانشمندان بسیاری در سراسر جهان به دنبال ساخت واکسن این پاندمی هستند.
نظر شما