به گزارش ایرنا، حزب مخالف دولت محافظه کار بوریس جانسون (کارگر)، از «مت هنکوک» وزیر بهداشت انگلیس، خواستار صدور دستور فوری به مجلس عوام شده است تا دلیل افزایش مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ را توضیح دهد و اینکه چرا هنوز به برخی از افراد گفته میشود برای انجام آزمایش صدها کیلومتر رانندگی کنند.
یکشنبه گذشته بالغ بر ۳ هزار مبتلا به ویروس کرونا گزارش شد که این میزان ۵۰ درصد افزایش در یک روز را نشان میدهد و بیشترین آمار پس از پایان قرنطینه در ماه «می» بهشمار می رود.
«گابریل اسکالی» مدیر منطقه جنوب غرب سازمان ملی درمان انگلیس در این باره به روزنامه گاردین گفت: دیگر تعداد مبتلایان کم نیست که دولت بتواند نادیده بگیرد. در برخی مناطق فقیرنشین، کرونا دوباره فراگیر شده و این وضعیت در حالی که مدارس و دانشگاهها در حال بازگشایی هستند عمیقا نگران کننده است.
آمارها در بسیاری از کشورها نشان میدهد که بیشتر مبتلایان به کرونا جوان بوده که آنها در قیاس با افراد مسن علائم خفیفتری را از خود نشان دادهاند. البته هنوز تعداد مراجعین به بیمارستانها افزایشی را تجربه نکرده اما کارشناسان احتمال میدهند که این آمار ظرف دو هفته آینده روند صعودی طی کند.
براساس آمارهای رسمی گزارش شده، در ۲۴ ساعت منتهی به یکشنبه ۱۶ شهریور، بالغ بر ۲ هزار و ۹۸۸ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شدهاند. «کرستینا پگل» محقق دانشگاه «یوسیال» انگلیس میگوید که این افزایش قابلتوجهی است و هیچ راهی نیست که این اعداد را مشاهده و احساس کنیم کارها در مسیر درسستش پیش میرود.
این افزایش در حالی رخ داده که هجوم بالای مردم به مراکز آزمایش کرونا در انگلیس باعث نگرانی شده است. گزارش ها حاکیست که ظرفیت بیشتر مراکز آزمایشگاهی در این کشور تکمیل بوده و بیماران برای انجام تست کرونا ناگزیر صدها کیلومتر مسافت طی میکنند.
«اندی برنهام» شهردار منچستر در این رابطه میگوید بسیاری از شهروندان با او تماس گرفته و از اینکه برای تست کرونا باید به سایر شهرها مراجعه انتقاد کردهاند. وی گفته است: اینکه مردم به مکانهای عجیب و غریب هدایت میشوند گواه دیگری است که سیستم ملی آزمایش و ردیابی کرونا کارایی ندارد. به همین خاطر است که باید در لغو محدودیتهای قرنطینه محتاطانه عمل کرد.
یک سخنگوی دولت انگلیس اعتراف کرد که این کشور در آمار ابتلای نسل جوان به کرونا ۶ هفته عقب تر از فرانسه است. کارشناسان پیشبینی میکنند که به زودی آمار پذیرش مبتلایان به کرونا دوباره در بیمارستانها روند صعدی طی کند.
وزیر بهداشت انگلیس هم جهش اخیر آمار کرونا در این کشور نگران کننده خوانده اما گفته که مدارس باید بازگشایی شوند و شهروندان به محل کار خود بازگردند. هنکاک در گفت وگو با شبکه خبری اسکای، فقط بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از افزایش بیشتر آمار مبتلایان به کرونا در این کشور تاکید کرده است.
به گزارش ایرنا، در مدت همه گیری کرونا اغلب اقتصادهای جهان شاهد کاهش تولید ناخالص ملی بودند. انگلیس با ۲۰.۴ درصد کاهش تولید ناخالص در بین ۳۷ کشور عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بیشترین صدمه را از کرونا تجربه کرده است. این رقم برای میانگین کشورهای عضو ۹.۸ درصد است.
«ریشی سوناک» وزیر دارایی انگلیس اوایل ماه میلادی گذشته و پس از اعلام میزان تولید ناخالص ملی انگلیس به خبرنگاران گفت؛ کشور در حال دست و پنجه نرم کردن با پدیده ای بی سابقه است. وی دلیل سقوط بیش از حد اقتصاد انگلیس به نسبت سایر کشورهای اروپایی را در وابستگی اقتصاد این کشور به بخش خدمات، پذیرایی و هزینه مصرف می داند.
اکنون که مصرف کنندگان علاقه ای به خرج کردن پول نقد خود ندارند، اقتصاد انگلیس دچار بحران کاهش مصرف شده است. دولت تلاش کرد با ارائه سوبسید به رستورانها تا حدی این بحران را تخفیف ببخشد. به همین خاطر از اول ماه اوت(اواسط مرداد) تاکنون ۶۵ میلیون وعده غذا از طریق این برنامه فروخته شده است.
دولت امیدوار است با فرارسیدن سپتامبر و بازگشایی مدارس، این ماه را نیز با افزایش خریدهای مدرسه ای پشت سر بگذارد با این حال دادههای آماری حاکیست که درصد بالایی از خانوادهها تمایلی به فرستادن فرزندانشان به مدارس ندارند. گفته می شود بخش آموزش مسوول ۱.۹ درصد از مجموع ۲۰.۴ درصد سقوط اقتصادی انگلیس است.
نظر شما