امین رحمانی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این جشنواره در راستای شناسایی توانمندیهای شهرستان تاکستان است ، افزود: با توجه به پیشینه تاریخی این شهرستان در زمینه گردشگری متاسفانه پیشرفت شایانی نداشته ولی دارای توانهای بالقوه زیادی در زمینه گردشگری مذهبی و طبیعی است.
وی بابیان اینکه جشنواره ملی عکس تاکستان در ۲ بخش اصلی و ویژه آلبوم عکسهای قدیمی برگزار خواهد شد ؛ یادآورشد : بخش اصلی شامل باغات انگور برداشت مکانیزه و سنتی انگور، استحصال کشمش و شیره و دیگر محصولات به دست آمده از انگور، بافت معماری شهر (جدید و قدیم)، مناظر و چشم اندازهای شهری و طبیعی، آیینها، بازارها، میادین ،مساجد، کوچهها و خیابانها، مکانهای زیارتی و توریستی، حضور مردم در شهر، و تمامی نشانهها و نمادهایی که مربوط به تاکستان بوده و این شهر را معرفی میکند.
رحمانی اضافه کرد: همچنین در بخش ویژه (آلبوم عکسهای قدیمی) شامل عکسهای قدیمی و یادگاری از خود ،خانواده و شهر تاکستان در مکان و مناسبتهای مختلف است در سالهای دور در آلبومهای خانوادگی همه شهروندان در حال فراموشی است.
دبیر اجرایی این جشنواره افزود: شرکت تمام عکاسان آماتور و حرفهای در این جشنواره آزاد است و هر شرکت کننده میتواند در هر ۲ بخش شرکت و حداکثر ۱۵ قطعه عکس در بخش اصلی و پنج قطعه عکس در بخش ویژه به ایمیل جشنواره ارسال کند.
وی تصریح کرد: شرکت کنندگان تا ۱۰ مهرماه امسال فرصت دارند تا آثار خود را ازطریق ایمیل جشنواره، به ادرس takestan.festival@gmail.com ارسال کنند.
رحمانی افزود: جوایز بخش اصلی به ترتیب، نفر اول تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ بیست میلیون ریال ، نفر دوم لوح افتخار و مبلغ پانزده میلیون ریال ، نفر سوم لوح افتخار و مبلغ ده میلیون ریال و شایسته تقدیر لوح تقدیرو مبلغ پنج میلیون ریال است و در بخش ویژه هم به پنج نفر جوایز نفیسی اهدا میشود .
رحمانی یادآور شد: داوری این مسابقات از نیمه مهرماه انجام خواهد شد و اسامی راه یافته با نمایشگاه آبان ماه و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان نیز آذرماه خواهد بود.
نظر شما