جمال شورجه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به لزوم برگزاری جشنوارههای موضوعی با محوریت دفاعمقدس، گفت: جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت یک ضرورت است و برگزاری آن فینفسه بسیار با ارزش.
تهیهکننده فیلم سینمایی نفوذی با تأکید بر ضرورت اشاعه فرهنگ انقلابی، افزود: جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، در واقع ویترین انقلاب اسلامی است و به همین دلیل میتواند ضمن اثرگذاری بالا در حوزه فیلم مقاومت، جریانساز و جهتدهنده نیز باشد.
شورجه تصریح کرد: جشنواره مقاومت در ادوار مختلف، نتایج خوبی داشته و توانسته در سالهای برگزاری، الگوی مناسبی از فیلم دفاعمقدس و انقلابی به جوانان هنرمند ارائه دهد.
کارگردان فیلم ۳۳ روز با اشاره به اثرگذاری بالای سینما بر فرهنگ عمومی جامعه، اظهار داشت: از آنجایی که سینما میتواند به طور مستقیم و غیرمستقیم روی افکار جامعه اثرگذار باشد، نگاه فیلمساز مسلمانی که همسو با اهداف انقلاب اسلامی اثر خود را تولید میکند، در هر ژانری که باشد میتواند در ارتقای فرهنگ جامعه تأثیرگذار باشد.
نویسنده و کارگردان فیلم عملیات کرکوک اضافه شدن بخش جشنوارهجشنوارهها به شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: اضافه شدن این بخش به جشنواره در واقع پاسخ به حس نیازی بوده که احساس شده است.
شورجه که به گفته خود «نزدیک به ۱۶ماه است به دلیل بیماری از زندگی طبیعی و قبلی به دور است» با اشاره به لزوم حمایت از فیلمسازان حوزه دفاعمقدس، خاطرنشان کرد: با توجه اینکه سینمای دفاعمقدس نگاه اقتصادی به موضوع فیلمسازی ندارد، برای ادامه حیات خود نیازمند حمایتهای مالی و معنوی سازمانها و نهادهای دولتی و ذیربط است.
نظر شما