قبل از مشخص شدن نامزدهای انتخابات، سخن گفتن از اجماع و ائتلاف زود است

تهران- ایرنا- سخنگوی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید برنامه های خود را برای حل مشکلات معیشتی مردم ارائه کنند، گفت: قبل از مشخص شدن اسامی نامزدهای ریاست جمهوری سخن گفتن از اجماع و ائتلاف زود است.

سید شهاب الدین طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، عملکرد مجلس یازدهم را در سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری  ۱۴۰۰ موثر ارزیابی کرد و درباره انتقادات به وضعیت اقتصادی کشور از سوی منتقدان بدون توجه به تحریم‌ها و شرایط شیوع کرونا، گفت: منتقدان براساس منافع خودشان عمل می‌کنند و به دنبال این هستند که در انتخابات پیش رو آرای بیشتری کسب کنند.

سخنگوی حزب ندای ایرانیان افزود: این موضوع در رقابت‌های سیاسی یک امر طبیعی محسوب می شود و قرار نیست منتقدان از عملکرد دولت فعلی و یا دولت‌های رقیب خودشان تعریف و تمجید کنند و این توقع که رقبا انتقاد نکنند درست نیست.

یارگیری خوبی در سطح بین الملل انجام دادیم

طباطبایی در ادامه به رد قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تسلیحاتی کشورمان در شورای امنیت و ناکامی تاریخی دیپلماتیک آمریکا اشاره کرد و گفت: در این قضیه توانستیم در رقابت بین اروپا و آمریکا یارگیری خوبی را انجام دهیم.

این فعال سیاسی با بیان اینکه سیاست هر کشوری بر اساس منافع  ملی‌اش تعریف می‌شود، گفت: هیچ کشوری حاضر نیست به خاطر منافع کشور دیگر، از منافع خودش چشم پوشی کند. اگر این اصل در سیاست خارجی ما به خوبی درک شود می‌توانیم تغییراتی را در روابط خارجی خود با بقیه کشورها به وجود آوریم.

قبل از مشخص شدن اسامی نامزدها سخن گفتن از اجماع و ائتلاف زود است

طباطبایی درباره استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و اینکه آیا این جریان برای این انتخابات وارد سازوکار جمعی خواهد شد، گفت: قبل از مشخص شدن اسامی نامزدهای ریاست جمهوری سخن گفتن از اجماع و ائتلاف زود است و باید به این موضوع مهم توجه کرد.

سخنگوی حزب ندای ایرانیان افزود: توقع مردم ازجریان‌ها، گروه‌ها سیاسی و حتی افرادی که می‌خواهند وارد صحنه انتخابات شوند این است که برنامه‌های خود را در حوزه معیشت ارائه دهند و حل مشکلات اقتصادی کشور را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.  

ایده‌آل همه احزاب معرفی نامزد اختصاصی است

طباطبایی در مورد احتمال معرفی نامزد ریاست جمهوری برای انتخابات ۱۴۰۰ از سوی حزب ندای ایرانیان خاطرنشان کرد: ایده آل همه احزاب، داشتن نامزد اختصاصی است  و حزب ندای ایرانیان هم از این قاعده مستثنی نیست.

این فعال سیاسی در پاسخ به پرسشی درباره تلاش نمایندگان مجلس برای باز تعریف اصطلاح «رجل سیاسی»  یادآور شد: به نظر من بار معنایی رجل سیاسی با توجه به واژه به کار برده شده، تاکید بیشتری بر مردان دارد اگر چه در توانمندی و شایستگی زنان ایرانی تردید نیست.

وی یادآورشد: زنان ایرانی می‌توانند با ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰  نشان دهند که رجل سیاسی چه مفهومی در ساختار سیاسی ما دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha