۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 84031679
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اتحادیه اروپا خواستار استقلال اقتصادی در اقلام ضروری است

تهران – ایرنا – «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا روز سه‌شنبه اعلام کرد که هدف اتحادیه اروپا در قرن جاری رسیدن به استقلال اقتصادی از قدرت‌های جهانی همچون آسیا و آمریکا در تولید اقلام حیاتی و اساسی به خصوص دارو است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وی که در مجمع اقتصادی بروکسل سخنرانی می کرد، افزود که استقلال راهبردی اتحادیه اروپا در بخش تولیدات اولیه، هدف این اتحادیه در قرن جاری است.

وی گفت: راهبرد صنعتی ما مروج استقلال بیشتر است و اطمینان از این مساله که به همه منابع لازم برای تضمین موفقیت شهروندان ما دسترسی داریم.

وی افزود: این مساله شامل استقلال بیشتر در تولید داروهای حیاتی و دیگر اقلام ضروری می شود.

فرانسه و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا از بابت زنجیره عرضه برای اقتصاد اروپا پس از همه گیری کووید – ۱۹ نگران شده اند، وضعیتی که منجر به تعطیلی خطوط تولید بسیاری در چین شد که ۸۰ درصد از مواد اولیه برای عناصر فعال در برخی داروها یا مولفه های صنعت خودرو را فراهم می کند.

میشل گفت: خودمختاری راهبردی اروپا صرفا حرف نیست، بلکه استقلال راهبردی اروپا، هدف مشترک جدید ما در سده جاری است.

وی افزود: این امر به نفع همه ماست. استقلال راهبردی اروپا، هدف شمار یک برای نسل ماست.

اتحادیه اروپا در راستای دستیابی به هدف استقلال اقتصادی، از توزیع واکسن کرونا که تولید شرکت انگلیسی آسترازنکاست، در ماه نوامبر (آبان – آذر) خبر داده است.

بروکسل که پیش از این در قراردادی با شرکت آسترازنکا، دستیابی به ۳۰۰ میلیون دوز از واکسن تولیدی این شرکت را تضمین کرده بود، در تازه ترین خبر از توزیع این واکسن میان کشورهای عضو اتحادیه در ماه نوامبر خبر داد.

شرکت داروسازی آسترازنکا  با شرکت انگلیسی ژن و سلول درمانی Oxford Biomedica برای تولید واکسن بالقوه کووید-۱۹ به توافق رسید.

اتحادیه اروپا که از زمان شیوع ویروس کرونا به اتهام عدم هماهنگی و اتخاذ تدابیر جامع مقابله با بیماری همه‌گیر مورد شدیدترین انتقادها قرار گرفت، در تلاش است تا با تامین واکسن کووید-۱۹ کم‌کاری‌های خود را جبران کرده و برای بازگشت اعتبار از دست رفته خویش تلاش کند؛ به این ترتیب این اتحادیه با شرکت‌ "سانوفی" سازنده واکسن و داروسازی‌های معتبر نیز قرار دادی امضا کرده است تا ۳۰۰ میلیون دوز از واکسن ویروس کرونا را در صورت ساخت خریداری کند.

کمیسیون اروپا پیشتر برای اطمینان از دریافت سریع واکسن قطعی کرونا پس از تولید انبوه، از خرید ۴۰۰ میلیون دوز از واکسن بالقوه تولیدی شرکت جانسون اند جانسون آمریکا به نام کشورهای عضو اتحادیه خبر داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha