۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۱
کد خبر: 84031713
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار مشهد: ساماندهی جایگزین جمع آوری متکدیان شود

مشهد- ایرنا- فرماندار مشهد گفت: باید طرح ساماندهی را جایگزین جمع آوری متکدیان در این کلانشهر کنیم.

سید محمدرضا هاشمی روز سه‌شنبه در جلسه ساماندهی متکدیان شهرستان مشهد افزود: باید متکدیان در سطح شهر شناسایی و غربال‌گری شوند و پس از یافتن علت تکدی، در رفع مشکلات آنها تلاش کنیم.  
وی ادامه داد: اگر متکدی به علت فقر به این کار روی آورده، سازمانهایی همچون بهزیستی و کمیته امداد می‌توانند برای حل مشکل ورود کنند همچنین اگر شخص متکدی بیکار باشد اداره کار و رفاه اجتماعی و مرکز فنی و حرفه ای در این موضوع دخیل هستند.
فرماندار مشهد حل مسئله تکدی‌گری را در گرو همکاری، هماهنگی و همفکری میان چندین دستگاه متولی این امر بر اساس وظایف قانونی دانست.

آغاز جمع آوری زنان و کودکان متکدی در مشهد 

معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار مشهد نیز در حاشیه این جلسه به خبرنگار ایرنا گفت: پیش نیاز ساماندهی متکدیان جمع آوری آنان است، اکنون مرکز خانه سبز به ظرفیت ۲۵۰ نفر به صورت اختصاصی در فرایند جمع آوری، قرنطینه و ساماندهی متکدیان مرد فعال است و افراد جمع آوری شده در این مرکز پس از بررسی وضعیت آنان با همکاری نهادهای متولی مانند بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)،  اداره کل اتباع و مهاجران خارجی و کمپهای مربوط به معتادان متجاهر ساماندهی می‌شوند.

احمد ریواده، اعتیاد را مشکل ۹۰ درصد متکدیان عنوان کرد و افزود: در کنار مساله اعتیاد بسیاری از متکدیان، نیاز به مراکزی برای جمع آوری زنان و کودکان متکدی نیز احساس می‌شد که از دیروز با ایجاد مرکزی به ظرفیت ۳۵ نفر کار جمع آوری کارتن خوابها و متکدیان زن آغاز شده است.

وی ادامه داد: در پی توافق بهزیستی و شهرداری مشهد مرکزی با ظرفیت ۳۰ نفر برای جمع آوری کودکان متکدی در حال تشکیل است و بر اساس وعده متولیان حداکثر تا ۱۰ روز آینده  و پس از تایید مرکز یاد شده جمع آوری و ساماندهی کودکان کار و متکدی نیز آغاز می گردد.  

معاون فرماندار مشهد، اسماعیل آباد این شهر را یکی از مراکز عمده استقرار کارتن خوابهای زن و مرد، متکدیان، معتادان متجاهر و مرکز فاقد مجوز جمع آوری ضایعات عنوان کرد و گفت: با توجه به ساماندهی بافت این منطقه توسط شرکت آب منطقه‌ای و تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز جمع آوری زنان و مردان کارتن خواب و معتادان متجاهر در این بافت آغاز شده است.

وی افزود: ورودی شهر مشهد، محدوده عوارضی طرق و پلیس راه، مسیر کمربندی ۱۰۰ متری، منطقه اسماعیل آباد، حاشیه جاده سیمان و حدفاصل پل فرودگاه تا پل فجر از مراکز عمده متکدیان در این شهر است که باید مناطق مرکزی از جمله بافت اطراف حرم مطهر رضوی را با حجم کمتر متکدی به این بخشها افزود.  

بر اساس اعلام فرمانداری مشهد دستکم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت ۳.۵ میلیون نفری شهرستان مشهد در بافت حاشیه و مناطق پیرامونی این کلانشهر سکونت دارند، جایی که محل وقوع بیشترین ساخت و سازهای فاقد مجوز و ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha